1er PLAT: MACARRONS AMB SALA DE TOMÀQUET
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet fresc, formatge
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR AMB GUARNICIÓ
Ingredients: peix panga, patata bullida, herbes
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines clementina
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 4 de marzo de 2016
jueves, 3 de marzo de 2016
MENÚ HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA COMPLETA
Ingredients: enciam roma, olives, tomàquet
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL DOLÇ
Ingredients: massa de pizza, pernil amb dolç, formatge
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: Poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam roma, olives, tomàquet
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL DOLÇ
Ingredients: massa de pizza, pernil amb dolç, formatge
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: Poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 2 de marzo de 2016
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients: mongeta tendra bullida, patata bullida
2on PLAT: LLIBRETA DE LLOM AMB GUARNICIÓ
Ingredients: llibreta de llom farcit de formatge cremós i arrebossat amb cereals i tomàquet amanit
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: mongeta tendra bullida, patata bullida
2on PLAT: LLIBRETA DE LLOM AMB GUARNICIÓ
Ingredients: llibreta de llom farcit de formatge cremós i arrebossat amb cereals i tomàquet amanit
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 1 de marzo de 2016
MENÚ HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: ARRÓS PIAF
Ingredients:arròs blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella, pèsols, patata bullida, xampinyons
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients:arròs blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella, pèsols, patata bullida, xampinyons
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 29 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DILLUNS
1er PLAT: ESTOFAT DE MONGETES
Ingredients:mongetes, brou de caldo, pastanaga
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, patata bullida, ceba,
POSTRES: PASTÍS DE COCO
Ingredients:coco, xocolata
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients:mongetes, brou de caldo, pastanaga
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, patata bullida, ceba,
POSTRES: PASTÍS DE COCO
Ingredients:coco, xocolata
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)