El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 4 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIVENDRES

1er PLAT: MACARRONS AMB SALA DE TOMÀQUET
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet fresc, formatge
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR AMB GUARNICIÓ
Ingredients: peix panga, patata bullida, herbes
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines clementina

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA 

jueves, 3 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIJOUS

1er PLAT: AMANIDA COMPLETA 
Ingredients: enciam roma, olives, tomàquet
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA AMB PERNIL DOLÇ
Ingredients: massa de pizza, pernil amb dolç, formatge

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: Poma

Cuina: MIREIA 
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 2 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIMECRES

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients: mongeta tendra bullida, patata bullida
2on PLAT: LLIBRETA DE LLOM AMB GUARNICIÓ
Ingredients: llibreta de llom farcit de formatge cremós i arrebossat amb cereals i tomàquet amanit
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 1 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIMARTS

1er PLAT: ARRÓS PIAF
Ingredients:arròs blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
Ingredients: carn de vedella, pèsols, patata bullida, xampinyons 
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics


Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 29 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DILLUNS

1er PLAT: ESTOFAT DE MONGETES
Ingredients:mongetes, brou de caldo, pastanaga
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, patata bullida, ceba, 
POSTRES: PASTÍS DE COCO
Ingredients:coco, xocolata

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA