El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 17 de junio de 2016

IMATGES DEL DIA: UN DIVENDRES ESPECIAL

Avui hem volgut entregar un petit regal aquells nois i noies que ens han acompanyat tot el curs en el menjador escolar i l’any vinent ja estaran a l'institut. Un petit detall perquè recordin els dies que vam passar plegats al migdia compartint els dinars. Els i desitgem tota la sort i que els estudis els hi vagin molt bé. L’equip del menjador escolar.

També els hi hem fet un petit detall com es el cub de Rúbik  a la resta perquè pugin barallar-se amb ell la resta de la setmana. 

Taules preparades


















 






 La Mireia i la Sandra...les grans artífexs de que tot vagi be...



MENÚ DIA DE SUÏSSA: DIVENDRES

Avui el menú està dedicat als principals aliments de Suïssa, no sabem molt be el perquè molts nens ens van demanar aquest país....

1er PLAT: RACLETTE

2on PLAT: RÖSTI AMB BUTIFARRA

POSTRES: MERENGUE SUÏS DE XUXE

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA

jueves, 16 de junio de 2016

MENÚ: DIJOUS

1er PLAT: ENSALADILLA RUSA

2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET

POSTRES: GELATINA


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 15 de junio de 2016

MENÚ: DIMECRES

1er PLAT: EMPEDRAT DE CIGRONS
Ingredients: cigrons, oli oliva, ceba, blat de moro
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA DE  LA VALLDOSANA
Ingredients: carn de vedella ecològica, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: sindia

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 14 de junio de 2016

MENÚ: DIMARTS

1er PLAT: FIDEUADA
Ingredients: fideus, gambetes, sepia
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB GUARNICIÓ
Ingredients: pernil canari a la planxa, orenga, arrós blnc, blat de moro
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: sindia


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 13 de junio de 2016

MENÚ: DILLUNS

1er PLAT: ARRÓS BLANC AMB TOMÀQUET U OU DUR
 
2on PLAT: PANGA A LA ANDALUSA
POSTRES: IOGURT NATURAL


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA