El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 1 de junio de 2018

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: ENSALADILLA RUSA
Ingredients: Pèssols, patata, pastanaga, mongeta verda, maionesa, ou dur
2on PLAT: PAPILLOTE DE LLÇ AMB VERDURETES
Ingredients: Lluç sense espines, tomàquet, ceba, pastanaga, all, carbassó, pebrot verd, pebrot vermell. oli, estrago
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredient: Prèssec

CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA

jueves, 31 de mayo de 2018

MENÚ DEL DIA; DIJOUS

1er PLAT: AMANIDA VARIADA.
Ingredients: Enciam, olives, tonyina, cranc, ceba tendra, blat de moro, pastanaga, ou dur, tomàquet
2on PLAT: PAELLA DE CARN I PEIX
Ingredients: Arròs, ceba, pebrot vermell, all, tomàquet, músclus, cloises, calamars, lluç, butifarra, cap de costelles sense os, pèssols, caldo de peix.
POSTRES; GELAT DE NATA I XOCO:
Ingredients: Gelat, xocolata, nata

CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA

miércoles, 30 de mayo de 2018

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: CREMA FREDA DE PASTANAGA: Pastanaga, ceba tendra, caldo de verdures, formatge cremós.
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA BLANCA AMB VERDURETES: Carn de vedella, verdures, pèssols, ceba, pastanaga, pebrot vermell, tomàquet
POSTRES: IOGURT SABOR: Làctics

CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA

martes, 29 de mayo de 2018

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: EMPEDRAT DE CIGRONS: Cigrons, tonyina, cranc, olives, ceba, ou dur
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB FORMATGE: Llom de porc, amanida d'enciam, amb coulins de tomàquet i fruits secs
POSTRES: POMA


COMPLEMENTS: PA, AIGUA EMBOTELLADA

CUINA: MIREIA
MONITORATGE: SANDRA, MIREIA, JULIANA