El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 21 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA
Ingredients: macarrons, formatges

2on PLAT: LLOM AMB ALL I JULIVERT
Ingredients: carn de porc, all, julivert, arròs blanc

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera blanquilla

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 20 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: PÈSOLS AMB PATATA I PASTANAGA
Ingredients: pèsols, patata bullida, pastanaga

2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives

POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 19 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: ARRÒS AMB TOMÀQUET FRESC 
Ingredients: arròs blanc, tomàquet fresc

2on PLAT: PINXO DE VEDELLA AMB VERD
Ingredients: carn de vedella, carabassó, pebrot vermell

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA:
Ingredients:pruna

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA



martes, 18 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: SOPA DE FIDEUS
Ingredients: caldo d'escudella bullit durant quatre hores, amb xoriço, i altres condiments

2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA AMB SAMFAINA
Ingredients: carn de porc, samfaina

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: préssec

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA

Imatges:



lunes, 17 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço, pastanaga, patata bullida

2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA 
Ingredients: carn de pollastre, prunes

POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatines de color.

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA