1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA
Ingredients: macarrons, formatges
2on PLAT: LLOM AMB ALL I JULIVERT
Ingredients: carn de porc, all, julivert, arròs blanc
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera blanquilla
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 21 de octubre de 2016
jueves, 20 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: PÈSOLS AMB PATATA I PASTANAGA
Ingredients: pèsols, patata bullida, pastanaga
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: pèsols, patata bullida, pastanaga
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 19 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: ARRÒS AMB TOMÀQUET FRESC
Ingredients: arròs blanc, tomàquet fresc
2on PLAT: PINXO DE VEDELLA AMB VERD
Ingredients: carn de vedella, carabassó, pebrot vermell
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA:
Ingredients:pruna
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: arròs blanc, tomàquet fresc
2on PLAT: PINXO DE VEDELLA AMB VERD
Ingredients: carn de vedella, carabassó, pebrot vermell
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA:
Ingredients:pruna
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 18 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: SOPA DE FIDEUS
Ingredients: caldo d'escudella bullit durant quatre hores, amb xoriço, i altres condiments
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA AMB SAMFAINA
Ingredients: carn de porc, samfaina
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: préssec
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Imatges:
Ingredients: caldo d'escudella bullit durant quatre hores, amb xoriço, i altres condiments
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA AMB SAMFAINA
Ingredients: carn de porc, samfaina
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: préssec
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Imatges:
lunes, 17 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço, pastanaga, patata bullida
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA
Ingredients: carn de pollastre, prunes
POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatines de color.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Ingredients: llenties, xoriço, pastanaga, patata bullida
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA
Ingredients: carn de pollastre, prunes
POSTRES: GELATINA
Ingredients: gelatines de color.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)