1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: Pasta, salsa de tomàquet.
2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB AMANIDA.
Ingredients: Truita, enciam, olives, tomàquet.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Sindia.
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
jueves, 18 de junio de 2015
miércoles, 17 de junio de 2015
EL MENÚ DEL DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA D'ARRÓS D'ESTIU.
Ingredients: Arrós blanc, tomaquets, balt de moro, tonyina.
2on PLAT: PETXUGUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM.
Ingredients: carn de pollastre arrebossat, enciam.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: Làctis.
Ingredients: Arrós blanc, tomaquets, balt de moro, tonyina.
2on PLAT: PETXUGUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM.
Ingredients: carn de pollastre arrebossat, enciam.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: Làctis.
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
Suscribirse a:
Entradas (Atom)