El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 2 de diciembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIVENDRES
1er PLAT: ARRÒS AMB SALSA DE TOMÀQUET
2on PLAT: BACALLÀ A LA MEL
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: BACALLÀ A LA MEL
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
jueves, 1 de diciembre de 2016
L'ARBRE SOLIDARI
En el menjador estem preparant l'arbre solidari: és un arbre fet amb taps de plàstics reciclats. els taps es donen a centres que reben recursos per investigar malalties.
l'arbre de Nadal de l'Àngels i la Júlia
Decorant el menjador amb l'arbre solidari
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: SOPA DE PASTA
2on PLAT: SALSITXES AMB TOMÀQUET
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: SALSITXES AMB TOMÀQUET
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 29 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: PURÉ DE VERDURES
Ingredients: crema suau de verdures amb daus de poma i blat de moro
2on PLAT: FLAMENQUINS DE "PAVO" AMB GUARNICIÓ
Ingredients: flamenquins de pavo amb enciam, magrana i cigrons saltejats
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: crema suau de verdures amb daus de poma i blat de moro
2on PLAT: FLAMENQUINS DE "PAVO" AMB GUARNICIÓ
Ingredients: flamenquins de pavo amb enciam, magrana i cigrons saltejats
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 28 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA
2on PLAT: LLOM AMB ALL I JULIVERT
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLOM AMB ALL I JULIVERT
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)