1er PLAT: SOPA DE FIDEUS
2on PLAT: CUIXETES DE POLLASTRE ROSTIDES AMB VERDURETES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 22 de febrero de 2019
jueves, 21 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: ESPAGUETIS AL PESTO
2on PLAT: TRUITA DE VERDURES AMB PA I TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: TRUITA DE VERDURES AMB PA I TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
miércoles, 20 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CIGRONS AMB OU
2on PLAT: LLUÇ AMB PÈSSOLS
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJES
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ AMB PÈSSOLS
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONJES
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
martes, 19 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ESPINACS A LA CATALANA
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA
POSTRES: MOUSSE DE XOCOLATA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA
POSTRES: MOUSSE DE XOCOLATA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
lunes, 18 de febrero de 2019
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: CREMA PARMENTIER AMB BACON SALTEJAT I REGANYES AMB SESAM
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB MONGETES AL ALL I JULIVERT
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB MONGETES AL ALL I JULIVERT
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)