El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 17 de julio de 2015

EL MENÚ D'ESTIU: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VERDA  COMPLERTA.
Ingredients: Enciam, rabes, pastanaga, olives, blat de moro, ceba, tomàqeut, pebrot vermell, tostons de pà i vinegreta de caramelo.
2on PLAT: EMPANADA DE TONYINA.
Ingredients: Farina, aigua, sal, oli, pebrot, ceba, tonyina.
PLAT COMBINAT D'ESTIU:
POSTRES: GELATS.
Ingredients: Gelats minis.


Cuina: MIREIA.
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA.


Complements: Pà rodó, aigua embotellada, Fruita

Imatges: 


jueves, 16 de julio de 2015

EL MENÚ D'ESTIU: DIJOUS

1er PLAT: FIDEUÀ.
Ingredients: Fideus de cabell d'àngel., sepia, sofregit de ceba, all, pebrot i tomàquet.
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de vedella, salpicón de tomàquet i ceba, còctel de patates.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Meló

Cuina: Mireia.
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA

miércoles, 15 de julio de 2015

EL MENÚ D'ESTIU: DIMECRES

1er PLAT: EMPEDRAT DE CIGRONS AMB CEBA.
Ingredients: Cigrons, ceba tendra, tomàquets montserrat, olives farcides, oli sal i vinagre
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET.
Ingredients: Ous pasteuritzats, patates, pà amb tomàquet.
POSTRES: FLAM AL BANY MARIA
Ingredients: Flam.


Cuina: MIERIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA


Complemnets: Aigua embotellada, Fruita

martes, 14 de julio de 2015

EL MENÚ D'ESTIU: DIMARTS

1er PLAT: MACARRONS GRATINATS.
Ingredients: Pasta macarrons, carn de vedella ecològica, salsa de tomàquet natural, orenga, formatge ratllat.
2on PLAT: BUNYOLS DE BACALLÀ AMB AMANIDA.
Ingredients: bunyols de bacallà, amanida d'enciam, rabes, olives, tomàquet, pastanaga, viangreta de carmelo.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredienst: Prèssec de vinya.


Cuina: MIREIA.
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA

Imatges: 


lunes, 13 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DILLUNS

1er PLAT: CREMA FREDA DE VERDURES AMB TOSTONS DE PÀ.
Ingredients: Crema de verdures, pa, carbaçó pessols, patata,pastanaga, ceba, formatge.
2on PLAT: NUGGETS DE POLLASTRE AMB ARRÓS BASMATTI.
Ingredients: Pit de pollastre fresc, arrós basmatti, pilaf, molla de pà, alls.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan


Cuina: MIREIA.
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA


Complements: Pa, aigua Embotellada, Fruita.

Imatges: