El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



jueves, 4 de octubre de 2012

ROBERTO COSTAGLIOLA COM A MAESTRO PIZZAIOLO.



El Roberto te una acadèmia com a mestre pizzer, amb les següents webs per fer el seu seguiment.



TIO ROBERTO "MAESTRO PIZZAIOLO"

El Roberto Costagliola és mestre pizzer i per això cada dijous  prepara en el primer plat una pizza amb condiments variats. Segons el Roberto lo principal d’una pizza és la qualitat de la massa, després els condiments que se li afegeixen i per últim el forn que s’utilitza, en el nostre cas és un forn típic Napolità cuit amb llenya on s'agafen unes temperatures de 280º i fent que els productes que si elaboren tinguin un millor gust.
Avui dijous els ha preparat una demostració de com s’elabora la massa i fer veure el seu procés creatiu.

FORN NAPOLITÀ PER FER PIZZES

Segons el Ministeri d’Agricultura Italià
La denominació de Pizza Napolitana  STG (Specialita Traditionale Garantita) es reserva solament en els  productes elaborats en forns determinats, tant en mesures com en mètodes i en unes característiques específiques que detallarem amplament en el transcurs del les setmanes en diferents etiquètes.