1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET
2on PLAT: LLOM AMB ALL I JOLIVERT
POSTRES: MOUSSE DE MADUIXA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 15 de marzo de 2019
jueves, 14 de marzo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: MENESTRA DE VERDURES AMB PERNIL
2on PLAT: HAMBUERGUESA ECO AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: HAMBUERGUESA ECO AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
miércoles, 13 de marzo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT. SOPA D'ARRÒS
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB ENCIAM OLIVES I BLAT DE MORO
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: MANDARINES
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB ENCIAM OLIVES I BLAT DE MORO
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: MANDARINES
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
martes, 12 de marzo de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: CIGRONS A LA CATALANA
2on PLAT: TRUITA DE PERNIL AMB DOLÇ
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: TRUITA DE PERNIL AMB DOLÇ
POSTRES: IOGURT NATURAL
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
lunes, 11 de marzo de 2019
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: PURÉ PARMENTIER
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB ENCIAM I OLIVES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB ENCIAM I OLIVES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PLÀTAN
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)