1er PLAT: AMANIDA TOMÀQUET CHERRY
Ingredients: Enciam, tomàquet cherry, pipes, formatge, blat de moro, vinegreta.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA TRES FORMATGES.
Ingredients: Massa de pizza, Formatges, Salsa de tomàquet.
POSTRES: PINXO DE FRUITA.
Ingredients: Mandarina, poma, fresa.
Complements: Pà Rodó, Aigua Embotellada.
Cuina: MIREIA.
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Imatges:
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 2 de octubre de 2015
jueves, 1 de octubre de 2015
MENÚ DE TARDOR: DIJOUS
1er PLAT: MACARRONS I LLAÇETS A LA BOLOGNESA
Ingredients: Pasta, carn de vedella i porc, salsa de tomàquet fresc, orenga, formatge
2on PLAT: DAUS DE BACALLÀ A LA MEL AMB I JULIANA DE VERDURETES.
Ingredients: Bacallà, mel, col, patata.
POSTRES: IOGURT NATURAL.
Ingredients: Làctics.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA.
Complements: Pà rodó, Aigua embotellada.
Ingredients: Pasta, carn de vedella i porc, salsa de tomàquet fresc, orenga, formatge
2on PLAT: DAUS DE BACALLÀ A LA MEL AMB I JULIANA DE VERDURETES.
Ingredients: Bacallà, mel, col, patata.
POSTRES: IOGURT NATURAL.
Ingredients: Làctics.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA.
Complements: Pà rodó, Aigua embotellada.
miércoles, 30 de septiembre de 2015
MNEÚ TARDOR: DIMECRES
1er PLAT: EMPEDRAT DE CIGRONS I MONGETES,
Ingredients: Cigrons, mongetes, tonyins, olives, pastanaga, ceba, amb oli i sal i vinagre.
2on PLAT: CUIXES AL FORN.
Ingredients: Carn de pollastre, patates al forn amb suc.
POSTRES: GALETES ARTESANES DE TRES XOCOLATES AMB GELAT.
Ingredient: Galetes artesanes, Gelat de tres colors.
Complement: Aigua emotellada, Pà rodó.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA.
Ingredients: Cigrons, mongetes, tonyins, olives, pastanaga, ceba, amb oli i sal i vinagre.
2on PLAT: CUIXES AL FORN.
Ingredients: Carn de pollastre, patates al forn amb suc.
POSTRES: GALETES ARTESANES DE TRES XOCOLATES AMB GELAT.
Ingredient: Galetes artesanes, Gelat de tres colors.
Complement: Aigua emotellada, Pà rodó.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA.
martes, 29 de septiembre de 2015
MENÚ DE TARDOR: DIMARTS
1er PLAT: ARRÓS TRES DELICIES.
Ingredients: Arrós blanc, pastanaga, pèssols,gambes babi, pernil amb dolç, truita francesa.
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET.
Ingredienst: Carn de porc, salsa de tomàquet natural, guarnició coctel de patates.
POSTRES; FRUITA DEL DIA.
Ingredients: Sindia.
Complements: Pà rodò, aigua embotellada.
Cuina: MIREIA.
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Ingredients: Arrós blanc, pastanaga, pèssols,gambes babi, pernil amb dolç, truita francesa.
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET.
Ingredienst: Carn de porc, salsa de tomàquet natural, guarnició coctel de patates.
POSTRES; FRUITA DEL DIA.
Ingredients: Sindia.
Cuina: MIREIA.
Monitoratge: SANDRA, TERESA
lunes, 28 de septiembre de 2015
MENÚ TARDOR: DILLUNS
ELS NOIS I NOIES DEL MENJADOR ESCOLAR "LA POPA" US DONEN LA BENVINGUDA:
1er PLAT: ENSALADILLA RUSA
Ingredients: Patata, pèssols, tonyina, pastanaga,mongeta verda, olives farcides, ou dur i maionesa.
2on PLAT:CROQUETES DE PERNIL AMB GUARNICIÓ
Ingredients: Carn de pollastre rostit, amanida d'enciam, taquets de pernil dolç i vinegreta de mermelada de prèssec.
POSTRES:FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: Plàtan.
COMPLEMENTS: Pà Rodó, Aigua Embotellada.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA.
Imatges:
1er PLAT: ENSALADILLA RUSA
Ingredients: Patata, pèssols, tonyina, pastanaga,mongeta verda, olives farcides, ou dur i maionesa.
2on PLAT:CROQUETES DE PERNIL AMB GUARNICIÓ
Ingredients: Carn de pollastre rostit, amanida d'enciam, taquets de pernil dolç i vinegreta de mermelada de prèssec.
POSTRES:FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: Plàtan.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA.
Imatges:
Suscribirse a:
Entradas (Atom)