1er PLAT: SOPA DE FIDEUS
2on PLAT: LLOM A LA SAL AMB PATATES
FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina:MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 31 de marzo de 2017
jueves, 30 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA D'ARRÒS
2on PLAT: BUNYOLS DE LLUÇ A LA ROMANA AMB ENCIAM
POSTRES: IOGURT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: BUNYOLS DE LLUÇ A LA ROMANA AMB ENCIAM
POSTRES: IOGURT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 29 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: LLENTIES VIDÜES AMB PASTANAGA I PATATA BULLIDA
2on PLAT: SALSITXES AMB PATATA I ARRÒS AMB SALSA DE TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: SALSITXES AMB PATATA I ARRÒS AMB SALSA DE TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 28 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB OU DUR
2on PLAT: BUNYOLS DE BACALLÀ
POSTRES: MACEDÒNIA
Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: BUNYOLS DE BACALLÀ
Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 27 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB ARRÒS BLANC I BLAT DE MORO
POSTRES: GELATINA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB ARRÒS BLANC I BLAT DE MORO
POSTRES: GELATINA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)