El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 18 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: SOPA DE LLETRES

2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 17 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: CREMA DE VERDURES

2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET


POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA

Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 16 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: ESPAGUETIS A LA BOLONYESA AMB TONYINA

2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA

POSTRES: GELATINA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA


MENÚ DEL DIA: DIMECRES

Avui els de 5é i 6é han anat a Barcelona a la Opera; els hi hem preparat el MENÚ "PÍCNIC ÒPERA" PER EXCURSIONS: Pícnic fet a primera hora del matí

ENTREPÀ DE LLOM ARREBOSSAT:
Ingredients: pa amb tomàquet, llom, arrebossat, formatge manxego
Complements: PATATES, XOCOLATINA, POMA, AIGUA EMBOTELLADA
 IOGURT DE FRESA


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA

martes, 15 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: CIGRONS VIDUS

2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 14 de noviembre de 2016

Imatges de la Xina

Imatges del menjador al dia dels aliments de la Xina

Calendari xinés:  la Mireia els hi ha explicat que es per mirar el signe zodíac de cada nen. Segell xinés amb el nom de la Mireia i el seu signe zodíac fet amb jade.













MENÚ DEL DIA: DILLUNS

Dia dels aliments de la Xina


1er PLAT: ARRÒS AMB VERDURA I SOJA
Ingredients: arrós blanc saltejat amb verduretes i salsa de soja

2on PLAT: PORC AGREDOLÇ
Ingredients: carn de porc, canyella, pastanaga, salsa de soja, tomàquet, cacauets

POSTRES: WANT UN DOLÇ 
Ingredients: pasta de want-un facits


Complements:






Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA