1er PLAT: SOPA DE LLETRES
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 18 de noviembre de 2016
jueves, 17 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: CREMA DE VERDURES
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 16 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: ESPAGUETIS A LA BOLONYESA AMB TONYINA
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
POSTRES: GELATINA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
POSTRES: GELATINA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
Avui els de 5é i 6é han anat a Barcelona a la Opera; els hi hem preparat el MENÚ "PÍCNIC ÒPERA" PER EXCURSIONS: Pícnic fet a primera hora del matí
ENTREPÀ DE LLOM ARREBOSSAT:
Ingredients: pa amb tomàquet, llom, arrebossat, formatge manxego
Complements: PATATES, XOCOLATINA, POMA, AIGUA EMBOTELLADA
IOGURT DE FRESA
ENTREPÀ DE LLOM ARREBOSSAT:
Ingredients: pa amb tomàquet, llom, arrebossat, formatge manxego
Complements: PATATES, XOCOLATINA, POMA, AIGUA EMBOTELLADA
IOGURT DE FRESA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA
martes, 15 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: CIGRONS VIDUS
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 14 de noviembre de 2016
Imatges de la Xina
Imatges del menjador al dia dels aliments de la Xina
Calendari xinés: la Mireia els hi ha explicat que es per mirar el signe zodíac de cada nen. Segell xinés amb el nom de la Mireia i el seu signe zodíac fet amb jade.
Calendari xinés: la Mireia els hi ha explicat que es per mirar el signe zodíac de cada nen. Segell xinés amb el nom de la Mireia i el seu signe zodíac fet amb jade.
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
Dia dels aliments de la Xina
1er PLAT: ARRÒS AMB VERDURA I SOJA
Ingredients: arrós blanc saltejat amb verduretes i salsa de soja
2on PLAT: PORC AGREDOLÇ
Ingredients: carn de porc, canyella, pastanaga, salsa de soja, tomàquet, cacauets
POSTRES: WANT UN DOLÇ
Ingredients: pasta de want-un facits
Complements:
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
1er PLAT: ARRÒS AMB VERDURA I SOJA
Ingredients: arrós blanc saltejat amb verduretes i salsa de soja
2on PLAT: PORC AGREDOLÇ
Ingredients: carn de porc, canyella, pastanaga, salsa de soja, tomàquet, cacauets
POSTRES: WANT UN DOLÇ
Ingredients: pasta de want-un facits
Complements:
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)