1er PLAT: CREMA DE CARBASSA
Ingredients: carbassa, crema de llet, bastonets
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET I ARRÒS BLANC
Ingredients: carn de vedella, arròs blanc, salsa de tomàquet fresc
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 14 de octubre de 2016
jueves, 13 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA VARIADA
Ingredients: enciam, tomàquet, cigrons
2on PLAT: EMPANADA DE TONYINA
Ingredients: massa de pa, tonyina , pebrot, ceba
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: enciam, tomàquet, cigrons
2on PLAT: EMPANADA DE TONYINA
Ingredients: massa de pa, tonyina , pebrot, ceba
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 11 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS
Ingredients: pasta, frankfurt, salsa de tomàquet
Avui la Mireia i la Sandra faran el joc d'endevinar l'ingredient secret
2on PLAT: BUNYOLS DE CARN I VERDURES ARREBOSSADES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: bunyols de carn i verduretes arrebossades amb kikos, amanida d'enciam roma i poma àcida, salsa maionesa de curry
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferència
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: pasta, frankfurt, salsa de tomàquet
Avui la Mireia i la Sandra faran el joc d'endevinar l'ingredient secret
Ingredients: bunyols de carn i verduretes arrebossades amb kikos, amanida d'enciam roma i poma àcida, salsa maionesa de curry
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferència
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 10 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients: mongeta verda, patata bullida
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, amanida de colors, blat de moro, olives
POSTRES: MACEDÒNIA DE FRUITA
Ingredients:kiwi, poma, pera, plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Ingredients: mongeta verda, patata bullida
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, amanida de colors, blat de moro, olives
POSTRES: MACEDÒNIA DE FRUITA
Ingredients:kiwi, poma, pera, plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)