El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 14 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: CREMA DE CARBASSA
Ingredients: carbassa, crema de llet, bastonets

2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET I ARRÒS BLANC
Ingredients: carn de vedella, arròs blanc, salsa de tomàquet fresc

POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA

jueves, 13 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: AMANIDA VARIADA
Ingredients: enciam, tomàquet, cigrons

2on PLAT: EMPANADA DE TONYINA
Ingredients: massa de pa, tonyina , pebrot, ceba

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 11 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS 
Ingredients: pasta, frankfurt, salsa de tomàquet

Avui la Mireia i la Sandra faran el joc d'endevinar l'ingredient secret 

2on PLAT: BUNYOLS DE CARN I VERDURES ARREBOSSADES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: bunyols de carn i verduretes arrebossades amb kikos, amanida d'enciam roma i poma àcida, salsa maionesa de curry

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferència

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 10 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients: mongeta verda, patata bullida

2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, amanida de colors, blat de moro, olives


POSTRES: MACEDÒNIA DE FRUITA
Ingredients:kiwi, poma, pera, plàtan

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA