1er PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA AMB CAP DE COSTELLA
Ingredients: fideus, costella, salsa de tomàquet
2on PLAT: BACALLÀ AMB MEL
Ingredients: bacallà a la mel, patates xip, enciam deshidratat al forn
POSTRES: BROWNIE
Ingredients: pastís de xocolata, ametlles
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 29 de enero de 2016
jueves, 28 de enero de 2016
MENÚ D'HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA COMPETA CATALANA
Ingredients: enciam, blat de moro, olives, pastanaga, fuet, pernil dolç, formatge, ou dur, vinagreta de mel
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: masa de pizza, formatge, pernil dolç
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam, blat de moro, olives, pastanaga, fuet, pernil dolç, formatge, ou dur, vinagreta de mel
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: masa de pizza, formatge, pernil dolç
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 27 de enero de 2016
MENÚ D'HIVERN: DIEMCRES
1er PLAT: MONGETES BLANQUES ESTOFADES
Ingredients: mongetes blanques, caldo, carn de vedella
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB AMANIDA
Ingredients: pernil canari, enciam, espàrrec blancs, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: mongetes blanques, caldo, carn de vedella
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB AMANIDA
Ingredients: pernil canari, enciam, espàrrec blancs, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 26 de enero de 2016
MENÚ D'HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: PÈSOLS AMB PATATA I PASTANAGA
Ingredients: pèsols, patata bullida, pastanaga bullida
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP
Ingredients: carn de porc, patates xip
POSTRES: IOGURT
Ingredients:làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pèsols, patata bullida, pastanaga bullida
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP
Ingredients: carn de porc, patates xip
POSTRES: IOGURT
Ingredients:làctics
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 25 de enero de 2016
MENÚ D'HIVERN: DILLUNS
1er PLAT: ARRÓS PILAF
Ingredients: arrós amb caldo de pollastre amb saltejat d'all
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: kiwi
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina:MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: arrós amb caldo de pollastre amb saltejat d'all
AMANIDA TRES GUSTOS: enciam, remolatxa, vinagreta de mel
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de vedella, sofregit de tomàquetPOSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: kiwi
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina:MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)