El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 29 de enero de 2016

MENÚ HIVERN: DIVENDRES

1er PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA AMB CAP DE COSTELLA
Ingredients: fideus, costella, salsa de tomàquet
2on PLAT: BACALLÀ AMB MEL
Ingredients: bacallà a la mel, patates xip, enciam deshidratat al forn
POSTRES: BROWNIE
Ingredients: pastís de xocolata, ametlles

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

jueves, 28 de enero de 2016

MENÚ FEBRER 2016


MENÚ D'HIVERN: DIJOUS

1er PLAT: AMANIDA COMPETA CATALANA
Ingredients: enciam, blat de moro, olives, pastanaga, fuet, pernil dolç, formatge, ou dur, vinagreta de mel
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: masa de pizza, formatge, pernil dolç
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 27 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DIEMCRES

1er PLAT: MONGETES BLANQUES ESTOFADES
Ingredients: mongetes blanques, caldo, carn de vedella
2on PLAT: PERNIL CANARI AMB AMANIDA
Ingredients: pernil canari, enciam, espàrrec blancs, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 26 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DIMARTS

1er PLAT: PÈSOLS AMB PATATA I PASTANAGA
Ingredients: pèsols, patata bullida, pastanaga bullida
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB PATATES XIP
Ingredients: carn de porc, patates xip
POSTRES: IOGURT
Ingredients:làctics

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 25 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DILLUNS

1er PLAT: ARRÓS  PILAF 
Ingredients: arrós amb caldo de pollastre amb saltejat d'all
AMANIDA TRES GUSTOS: enciam, remolatxa, vinagreta de mel
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de vedella, sofregit de tomàquet
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: kiwi

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina:MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA