El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 11 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: MACARRONS A LA BOLONYESA
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet, formatge

2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA AMB AMANIDA
Ingredients: calamars, enciam, olives verdes, blat de moro,

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 10 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: SOPA DE GALETS 
Ingredients: caldo de pollastre fet per la Mireia, pasta de galets

2on PLAT: CUIXES DE POLLASTRE AL "AJILLO"
Ingredients: carn de pollastre, patata, ceba 

POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 9 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço, pastanaga

2on PLAT: CROQUETES DE VERDURES AMB PATATES XIP
Ingredients: croquetes de verdures i carn amb cereals i maionesa de sesam

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines

Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, JULIANA

martes, 8 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: ARRÒS AMB TOMÀQUET FRESC
Ingredients: arròs blanc, tomàquet fresc

2on PLAT: BOTIFARRA GUARNIDA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, patates al caliu

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera 

Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, JULIANA

lunes, 7 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB OU DUR
Ingredients: mongeta verda, ou dur

2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc de dos colors, tomàquet natural amb sofregit

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarina


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA