1er PLAT: MACARRONS A LA BOLONYESA
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet, formatge
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA AMB AMANIDA
Ingredients: calamars, enciam, olives verdes, blat de moro,
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 11 de noviembre de 2016
jueves, 10 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: SOPA DE GALETS
Ingredients: caldo de pollastre fet per la Mireia, pasta de galets
2on PLAT: CUIXES DE POLLASTRE AL "AJILLO"
Ingredients: carn de pollastre, patata, ceba
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: caldo de pollastre fet per la Mireia, pasta de galets
2on PLAT: CUIXES DE POLLASTRE AL "AJILLO"
Ingredients: carn de pollastre, patata, ceba
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 9 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, xoriço, pastanaga
2on PLAT: CROQUETES DE VERDURES AMB PATATES XIP
Ingredients: croquetes de verdures i carn amb cereals i maionesa de sesam
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, JULIANA
Ingredients: llenties, xoriço, pastanaga
2on PLAT: CROQUETES DE VERDURES AMB PATATES XIP
Ingredients: croquetes de verdures i carn amb cereals i maionesa de sesam
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, JULIANA
martes, 8 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ARRÒS AMB TOMÀQUET FRESC
Ingredients: arròs blanc, tomàquet fresc
2on PLAT: BOTIFARRA GUARNIDA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, patates al caliu
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera
Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, JULIANA
Ingredients: arròs blanc, tomàquet fresc
2on PLAT: BOTIFARRA GUARNIDA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, patates al caliu
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera
Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, JULIANA
lunes, 7 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB OU DUR
Ingredients: mongeta verda, ou dur
2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc de dos colors, tomàquet natural amb sofregit
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: mongeta verda, ou dur
2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc de dos colors, tomàquet natural amb sofregit
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)