El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



jueves, 22 de diciembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: PICA-PICA DE NADAL 





2on PLAT: ESCUDELLA I CARN D'OLLA

POSTRES: TORRONS I CAMPANADES DE FÍ D'ANY

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

Imatges: 





miércoles, 21 de diciembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA D'ESCAROLA
Ingredients: escarola, ou dur, tomaquets, tonyina, olives

2on PLAT: CANELONS
Ingredients: pasta de canelons, carn de vedella

POSTRES:  POSTRES DE NADAL
Ingredients: arbres de xocolata, melindros

Cuina: Mireia
Monitoratge: Sandra, Teresa, Juliana

martes, 20 de diciembre de 2016

DIA DEL CAGA TIÓ

Com cada any durant dies han anat alimentant el tió...aquest es el resultat...regals que queden en el menjador per jugar després dels dinars









MENJADOR DE NADAL

Per aquestes festes intentem que els nens que participen en el menjador vagin fent treballs de Nadal i aquest es el resultat:






MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: PURÉ PARMENTIER GRATINAT
Ingredients: patata natural kenebek, formatge, llet, mantega, orenga

2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA AMB ENCIAM I OLIVES
Ingredients: calamars arrebossats, enciam

POSTRES: IOGURTS
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA


lunes, 19 de diciembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: ARRÒS PIAF

2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA

POSTRES:


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA