El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 17 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET FRESC

2on PLAT: CUIXES DE POLLASTRE AMB POMA

POSTRES: PERA


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 16 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: MENESTRA DE VERDURES amb pernil

2on PLAT: HAMBURGUESA ECO

POSTRES: IOGURT DE GUSTOS 

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 15 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: SOPA D'ARRÒS

2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA

POSTRES: FRUITA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 14 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIMARTS

1er PLAT: CIGRONS A LA CATALANA
Ingredients: cigrons, ou dur, espinacs, cansalada, sofregit de tomàquet

2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB PERNIL DOLÇ
Ingredients: ous pasteuritzats, pernil dolç, enciam

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: taronja amb sucre

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA,TERESA, JULIANA

lunes, 13 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA. DILLUNS

1er PLAT: PURÉ PARMENTIER 

2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET

POSTRES: CREPES DE XOCOLATA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA