1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET FRESC
2on PLAT: CUIXES DE POLLASTRE AMB POMA
POSTRES: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 17 de marzo de 2017
jueves, 16 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: MENESTRA DE VERDURES amb pernil
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 15 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: SOPA D'ARRÒS
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
POSTRES: FRUITA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
POSTRES: FRUITA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 14 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIMARTS
1er PLAT: CIGRONS A LA CATALANA
Ingredients: cigrons, ou dur, espinacs, cansalada, sofregit de tomàquet
2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB PERNIL DOLÇ
Ingredients: ous pasteuritzats, pernil dolç, enciam
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: taronja amb sucre
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA,TERESA, JULIANA
Ingredients: cigrons, ou dur, espinacs, cansalada, sofregit de tomàquet
2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB PERNIL DOLÇ
Ingredients: ous pasteuritzats, pernil dolç, enciam
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: taronja amb sucre
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA,TERESA, JULIANA
lunes, 13 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA. DILLUNS
1er PLAT: PURÉ PARMENTIER
2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: CREPES DE XOCOLATA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: CREPES DE XOCOLATA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)