El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 24 de marzo de 2017

IMATGES DEL DIA DELS ALIMENTS DEL MARROC

Imatges del dia dels aliments del Marroc











MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB PATATES, ALL I JULIVERT

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 23 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

DIA DELS ALIMENTS DEL MARROC: la Mireia i la Sandra els hi parlaran una mica dels costums a la taula que tenen altres països amb cultures diferents a les nostres

1er PLAT: CUS-CUS DE VERDURES
Ingredients: ceba, carabassó, pastanaga,pebrot vermell, cus cus
2on PLAT: TAGINE DE POLLASTRE AMB OLIVES, CIGRONS I DÀTILS
Ingredients: carn de pollastre, cigrons, olivs, dàtils, ceba all i oli
POSTRES: PASTISSETS DE MEL
Ingredients: pasta de full, mel

Cuina: MIREIA   ميريا
Monitoratge: SANDRA ساندرا, TERESA, JULIANA

imatges:


miércoles, 22 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: MACARRONS AL PESTO 
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
 
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 21 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: SOPA DE GALETS

2on PLAT: PINXO DE VEDELLA AMB COMPLEMENTS

POSTRES: IOGURT

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 20 de marzo de 2017

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: PÈSSOLS AMB PERNIL

2on PLAT: NUGGETS DE POLLASTRE AMB PERNIL.
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA