Imatges del dia dels aliments del Marroc
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 24 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIVENDRES
1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB PATATES, ALL I JULIVERT
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB PATATES, ALL I JULIVERT
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
jueves, 23 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
DIA DELS ALIMENTS DEL MARROC: la Mireia i la Sandra els hi parlaran una mica dels costums a la taula que tenen altres països amb cultures diferents a les nostres
1er PLAT: CUS-CUS DE VERDURES
Ingredients: ceba, carabassó, pastanaga,pebrot vermell, cus cus
2on PLAT: TAGINE DE POLLASTRE AMB OLIVES, CIGRONS I DÀTILS
Ingredients: carn de pollastre, cigrons, olivs, dàtils, ceba all i oli
POSTRES: PASTISSETS DE MEL
Ingredients: pasta de full, mel
Cuina: MIREIA ميريا
Monitoratge: SANDRA ساندرا, TERESA, JULIANA
imatges:
1er PLAT: CUS-CUS DE VERDURES
Ingredients: ceba, carabassó, pastanaga,pebrot vermell, cus cus
2on PLAT: TAGINE DE POLLASTRE AMB OLIVES, CIGRONS I DÀTILS
Ingredients: carn de pollastre, cigrons, olivs, dàtils, ceba all i oli
Ingredients: pasta de full, mel
Cuina: MIREIA ميريا
Monitoratge: SANDRA ساندرا, TERESA, JULIANA
imatges:
miércoles, 22 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: MACARRONS AL PESTO
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 21 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: SOPA DE GALETS
2on PLAT: PINXO DE VEDELLA AMB COMPLEMENTS
POSTRES: IOGURT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: PINXO DE VEDELLA AMB COMPLEMENTS
POSTRES: IOGURT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 20 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: PÈSSOLS AMB PERNIL
2on PLAT: NUGGETS DE POLLASTRE AMB PERNIL.
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: NUGGETS DE POLLASTRE AMB PERNIL.
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)