1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPETA
Ingredients: encaim, olives, tom`aquet, blat de moro, pastanaga, arròs, llenties
2on PLAT: PIZZA DE PERNIL AMB DOLÇ
Ingredients: massa de pizza, pernil amb dolç, salsa de tomàquet
POSTRES: GELAT ESPIRAL
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 6 de mayo de 2016
jueves, 5 de mayo de 2016
MENÚ DIJOUS
1er PLAT: ARRÒS BLANC AMB TOMÀQUET
Ingredients: arròs, salsa de tomàquet fresc, formatge, ou dur
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, enciam, olives
POSTRES: GELATINA
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
Ingredients: arròs, salsa de tomàquet fresc, formatge, ou dur
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, enciam, olives
POSTRES: GELATINA
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA
miércoles, 4 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES
1er PLAT: PÈSOLS AMB PERNIL
Ingredients: pèsols, pernil
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga, salsa de llimona, patata al caliu
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: kiwi
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pèsols, pernil
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga, salsa de llimona, patata al caliu
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: kiwi
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 3 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMARTS
1er PLAT: ESPAGUETTIS A LA BOLOGNESA
Ingredients: pasta espaguettis, salsa de tomàquet, carn
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, enciam, olives
POSTRES: IOGURT NATURAL i GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pasta espaguettis, salsa de tomàquet, carn
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, enciam, olives
POSTRES: IOGURT NATURAL i GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 2 de mayo de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DILLUNS
1er PLAT: EMPEDRAT DE CIGRONS
Ingredients: cigrons, oli oliva,pebrot, olives, ceba, blat de moro
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE
Ingredients: pollastre, salsa de carn, pastanaga bullida
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients:poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: cigrons, oli oliva,pebrot, olives, ceba, blat de moro
2on PLAT: ALETES DE POLLASTRE
Ingredients: pollastre, salsa de carn, pastanaga bullida
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients:poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)