El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 25 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: SOPA DE GALETS
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM ARREBOSSATS AMB ENCIAM
POSTRES: MACEDÒNIA DE FRUITA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA

jueves, 24 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA
Ingredients: fideus, sofregit de ceba, tomàquet, salsitxes i carn
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALLDOSANA
Ingredients: carn de vedella ecològica, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 23 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: ARRÓS AMB VERDURES I SOJA

2on PLAT: QUICHE LORRAINE

POSTRES: NATILLES

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 22 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: ESTOFAT DE MONGETES BLANQUES
Ingredients: mongetes blanques, brou, pastanaga

2on PLAT: BACALLÀ A LA ANDALUSA
Ingredients. bacallà a la andalusa, enciam, magrana

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 21 de noviembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: CREMA DE PARMENTIER AMB BACON SALTEJAT

2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA A LA JARDINERA

POSTRES: MANDARINES

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA