1er PLAT: SOPA DE GALETS
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM ARREBOSSATS AMB ENCIAM
POSTRES: MACEDÒNIA DE FRUITA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 25 de noviembre de 2016
jueves, 24 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA
Ingredients: fideus, sofregit de ceba, tomàquet, salsitxes i carn
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALLDOSANA
Ingredients: carn de vedella ecològica, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: fideus, sofregit de ceba, tomàquet, salsitxes i carn
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALLDOSANA
Ingredients: carn de vedella ecològica, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 23 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: ARRÓS AMB VERDURES I SOJA
2on PLAT: QUICHE LORRAINE
POSTRES: NATILLES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: QUICHE LORRAINE
POSTRES: NATILLES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 22 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ESTOFAT DE MONGETES BLANQUES
Ingredients: mongetes blanques, brou, pastanaga
2on PLAT: BACALLÀ A LA ANDALUSA
Ingredients. bacallà a la andalusa, enciam, magrana
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: mongetes blanques, brou, pastanaga
2on PLAT: BACALLÀ A LA ANDALUSA
Ingredients. bacallà a la andalusa, enciam, magrana
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 21 de noviembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: CREMA DE PARMENTIER AMB BACON SALTEJAT
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA A LA JARDINERA
POSTRES: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
2on PLAT: ESTOFAT DE VEDELLA A LA JARDINERA
POSTRES: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)