1er PLAT: ARRÒS AMB VERDURES
Ingredients: arròs blanc, olives, tomàquet, pastanaga, blat de moro
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA
Ingredients: carn de porc, enciam, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 7 de octubre de 2016
jueves, 6 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: MENESTRE DE VERDURES
Ingredients: verduretes al vapor
2on PLAT: NUGETTS AMB GUARNICIÓ
Ingredients: nugetts vegetals de tofu de vegetalia, enciam, blat de moro
POSTRES: NATILLES
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: verduretes al vapor
2on PLAT: NUGETTS AMB GUARNICIÓ
Ingredients: nugetts vegetals de tofu de vegetalia, enciam, blat de moro
POSTRES: NATILLES
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 5 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT. SOPA DE GALETS
Ingredients: caldo de pollastre, galets
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AL FORN SENSE OS AMB VERDURETES
Ingredients: carn de pollastre, verduretes varies
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferència
a
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Ingredients: caldo de pollastre, galets
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AL FORN SENSE OS AMB VERDURETES
Ingredients: carn de pollastre, verduretes varies
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferència
a
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
martes, 4 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
FESTA DE L'OKTOBERFEST AL MENJADOR
1er PLAT: CHUCRUT PRETZELS I SALTYSTICS
2on PLAT: SALSITXES AMB PURÉ DE PATATES
POSTRES: APPEL ESTRUDEL
Cuina: MIRIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Imatges:
1er PLAT: CHUCRUT PRETZELS I SALTYSTICS
2on PLAT: SALSITXES AMB PURÉ DE PATATES
POSTRES: APPEL ESTRUDEL
Cuina: MIRIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
Imatges:
lunes, 3 de octubre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNYESA
Ingredients: pasta, tomàquet fresc, formatge, tonyina
2on PLAT: DAUS DE BACALLÀ AMB MEL
Ingredients: bacallà, mel
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Ingredients: pasta, tomàquet fresc, formatge, tonyina
2on PLAT: DAUS DE BACALLÀ AMB MEL
Ingredients: bacallà, mel
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)