El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 7 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: ARRÒS AMB VERDURES
Ingredients: arròs blanc, olives, tomàquet, pastanaga, blat de moro

2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA
Ingredients: carn de porc, enciam, tomàquet

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma



Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 6 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: MENESTRE DE VERDURES
Ingredients: verduretes al vapor

2on PLAT: NUGETTS AMB GUARNICIÓ
Ingredients: nugetts vegetals de tofu de vegetalia, enciam, blat de moro


POSTRES: NATILLES
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 5 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT. SOPA DE GALETS 
Ingredients: caldo de pollastre, galets

2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AL FORN SENSE OS AMB VERDURETES
Ingredients: carn de pollastre, verduretes varies

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferència
a

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA

martes, 4 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

FESTA DE L'OKTOBERFEST AL MENJADOR

1er PLAT: CHUCRUT PRETZELS I SALTYSTICS

2on PLAT: SALSITXES AMB PURÉ DE PATATES

POSTRES: APPEL ESTRUDEL 

Cuina: MIRIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA

Imatges:



lunes, 3 de octubre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNYESA 
Ingredients: pasta, tomàquet fresc, formatge, tonyina

2on PLAT: DAUS DE BACALLÀ AMB MEL
Ingredients: bacallà, mel

POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA