1er PLAT: ESPAGUETIS AMB SALSA DE TOMÀQUET.
Ingredients: Pasta, salsa tomàquet, formatge.
2on PLAT: HAMBURGUESA ECOLÒGICA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de vedella, enciam, tomàquet.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Taronja
Menú Dieta:
1er PLAT: ARRÓS BLANC BULLIT
2on PLAT: PEIX BULLIT
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
martes, 28 de abril de 2015
lunes, 27 de abril de 2015
EL MENÚ DEL DILLUNS
1er PLAT: MONGETA TENDRA I PATATA.
Ingredients: Patata bullida, mongeta tendra.
2on PLAT: ESCALOPA DE VEDELLA AMB ENCIAM.
Ingredients: Carn de vedella, enciam, pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma
Ingredients: Patata bullida, mongeta tendra.
2on PLAT: ESCALOPA DE VEDELLA AMB ENCIAM.
Ingredients: Carn de vedella, enciam, pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
Suscribirse a:
Entradas (Atom)