El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
1er PLAT: AMANIDA COMPLERTA
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro, pastanaga.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Massa de pizza, formatges, pernil amb dolç.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Macedònia de fruites
1er PLAT: LLENTIES GUISSADES
Ingredients: Llegums: llenties
2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB TOMÀQUET
Ingredients: Truita, tomàquet amanit
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: Meló
1er PLAT: ESPAGUETIS AMB SALSA DE TOMÀQUET.
Ingredients: Pasta, salsa tomàquet.
2on PLAT: VARETES DE LLUÇ AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Lluç, enciam, pastanaga.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctics.
Complements: Pa i aigua embotellada, fruita.
1er PLAT: ESPINACS I PATATA.
Ingredients: Espinacs, Patata bullida.
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de vedella ecològica, tomàquet amanit.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera.