1er PLAT: AMANIDA VERDA VARIADA
Ingredients: enciam roma, pastanaga, blat de moro, formatge, pipes
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: massa de pizza, formatges,
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: taronja en rodanxes
Complements: aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA,TERESA i JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 15 de enero de 2016
jueves, 14 de enero de 2016
MENÚ D'HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: PASTA A LA CARBONARA
Ingredients: pasta de llastes de colors, bacon, all, crema de llet, formatge ratllat
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, salsa de tomàquet, pastanaga baby
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: pasta de llastes de colors, bacon, all, crema de llet, formatge ratllat
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, salsa de tomàquet, pastanaga baby
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 13 de enero de 2016
MENÚ D'HIVERN. DIMECRES
1er PLAT: CIGRONS ESTOFATS A LA CATALANA
Ingredients: cigrons, pernil, tomàquet, ceba, espinacs, caldo
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: salsitxes de porc, patates al caliu, arròs pilaf
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Imatges: avui estrenem mantells nous amb iconografies d'animals per als mes menuts
Ingredients: cigrons, pernil, tomàquet, ceba, espinacs, caldo
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: salsitxes de porc, patates al caliu, arròs pilaf
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Complements: pa de barra i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Imatges: avui estrenem mantells nous amb iconografies d'animals per als mes menuts
martes, 12 de enero de 2016
ENS QUEDEM A DINAR
Un divertit vídeo que el professor ha enviat a la Sandra (desembre 2015)
Etiquetas:
Videos
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
MENÚ D'HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients: patata bullida, mongetes verdes
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, patates xip
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: patata bullida, mongetes verdes
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, patates xip
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 11 de enero de 2016
MENÚ HIVERN: DILLUNS
1er PLAT: ARRÒS A LA CUBANA AMB OU DUR
Ingredients: arròs a la cubana, ou dur, salsa de tomàquet
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc arrebossat, enciam, tacs de poma
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: arròs a la cubana, ou dur, salsa de tomàquet
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc arrebossat, enciam, tacs de poma
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines
Complements: pa i aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)