El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 15 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VERDA VARIADA
Ingredients: enciam roma, pastanaga, blat de moro, formatge, pipes
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: massa de pizza, formatges, 
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: taronja en rodanxes

Complements: aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA,TERESA i JULIANA

jueves, 14 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN: DIJOUS

1er PLAT: PASTA A LA CARBONARA 
Ingredients: pasta de llastes de colors, bacon, all, crema de llet, formatge ratllat 
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB GUARNICIÓ
Ingredients: lluç, salsa de tomàquet, pastanaga baby
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: pera

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 13 de enero de 2016

MENÚ D'HIVERN. DIMECRES

1er PLAT: CIGRONS ESTOFATS A LA CATALANA
Ingredients: cigrons, pernil, tomàquet, ceba, espinacs, caldo
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: salsitxes de porc, patates al caliu, arròs pilaf
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics

Complements: pa de barra i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

Imatges: avui estrenem mantells nous amb iconografies d'animals per als mes menuts



martes, 12 de enero de 2016

ENS QUEDEM A DINAR

Un divertit vídeo que el professor ha enviat a la Sandra (desembre 2015)

MENÚ D'HIVERN: DIMARTS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients: patata bullida, mongetes verdes
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, patates xip
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:poma

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 11 de enero de 2016

MENÚ HIVERN: DILLUNS

1er PLAT: ARRÒS A LA CUBANA AMB OU DUR
Ingredients: arròs a la cubana, ou dur, salsa de tomàquet
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc arrebossat, enciam, tacs de poma
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines

Complements: pa i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA