1er PLAT: ARRÒS BLANC AMB TOMÀQUET FRESC I OU DUR
2on PLAT: CROQUETES AL FORN AMB ENCIAM I OLIVES
POSTRES: GELATINA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 3 de marzo de 2017
jueves, 2 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES
POSTRES: COPA DE IOGURT AMB FRUITA NATURAL
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES
POSTRES: COPA DE IOGURT AMB FRUITA NATURAL
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 1 de marzo de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CREMA DE VERDURES
2on PLAT: LLUÇ AMB TOMÀQUET i OU DUR
POSTRES: TARONJA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ AMB TOMÀQUET i OU DUR
POSTRES: TARONJA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 28 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: FIDEGUAY
2on LLIBRETS DE LLOM AMB GUARNICIÓ
POSTRES: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on LLIBRETS DE LLOM AMB GUARNICIÓ
POSTRES: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)