El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 20 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIVENDRES
1er PLAT: AMANIDA VARIADA COMPLETA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, tonyina, ou dur, tomàquet, pastanaga fruits secs orellons
2on PLAT: PANINNIS
Ingredients: pa de pagés, tomàquet, mozzarella, ou, pernil dolç, orenga, ceba deshidratada
POSTRES: IOGURTS DE GUSTOS
ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Imatges: Avui hem volgut fer una taula on els nens s'anaven agafant els aliments i es preparaven ells els plats
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, tonyina, ou dur, tomàquet, pastanaga fruits secs orellons
2on PLAT: PANINNIS
Ingredients: pa de pagés, tomàquet, mozzarella, ou, pernil dolç, orenga, ceba deshidratada
POSTRES: IOGURTS DE GUSTOS
ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Imatges: Avui hem volgut fer una taula on els nens s'anaven agafant els aliments i es preparaven ells els plats
jueves, 19 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: SOPA DE FIDEUS I ARRÒS AMB VERDURES
Ingredients: caldo de verdures, arròs, fideus
2on PLAT: PERNIL CANARI
Ingredients: pernil canari, orenga, arròs blanc, blat de moro
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferencia
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: caldo de verdures, arròs, fideus
2on PLAT: PERNIL CANARI
Ingredients: pernil canari, orenga, arròs blanc, blat de moro
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferencia
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 18 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients:verdures: carabassó, péssols, patata, pastanaga, ceba, formatge
2on PLAT: PINXO DE VEDELLA I VERDURES
Ingredients: carn de vedella, carabassó, pebrot vermell
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients:verdures: carabassó, péssols, patata, pastanaga, ceba, formatge
2on PLAT: PINXO DE VEDELLA I VERDURES
Ingredients: carn de vedella, carabassó, pebrot vermell
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)