El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 16 de octubre de 2015

MENÚ TARDOR: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VERDA VARIADA.
Ingredients: enciam roma, pastanaga, blat de moro, olives
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE TONYINA I FORMATGE.
Ingredients: massa de pizza, formatge, tomàquet, tonyina, olives negres.
POSTRES: NATILLES CASSOLANES.
Ingredients: natilles de vainilla.

Complements: panet de viena, aigua embotellada.

Cuina: MIREIA.
Monitoratge: SANDRA i JULIANA

Imatges: tres amigues camí del menjador.



jueves, 15 de octubre de 2015

MENÚ TARDOR: DIJOUS

1er PLAT: CREMA DE CARBASSA DE CULTIU ECOLÒGIC.
Ingredients: carbassa, ceba, caldo de verdures, formatge cremós, grisines, formatge ratllat.
2on PLAT: CALAMARS AMB TÈMPURA AL FORN AMB EMPEDRATS DE CIGRONS.
Ingredients: calamars frescs, tèmpura, cigrons, ceba,pebrit, blat de moro, enciam roma.
POSTRES: MACEDÒNIA DE FRUITA DE TARDOR.
Ingredients: sindria, plàtan, mandarina, suc de presec, suc de pinya.


Complements: penet de viena, aigua embotellada.

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA 

miércoles, 14 de octubre de 2015

MENÚ TARDOR: DIMECRES

1er PLAT: SOPA D'ARRÓS I FIDEUS GRUIXUTS.
Ingredients: caldo, arrós, pasta de fideus gruixuts.
2on PLAT: SALSITXES AMB SALSA DE TOMÀQUET I ORENGA.
Ingredients: Carn de porc, salsa de tomàquet a l'orenga, verdures bullides gratinades.
POSTRES: IOGURT NATURAL.
Ingredients: làctics, iogurt natural.
Complements: pà de viena, aigua embotellada.

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA.

martes, 13 de octubre de 2015

MENÚ TARDOR. DIMARTS

1er PLAT: PÈSSOLS SALTEJATS AMB PERNIL I OLI DE MENTA.
Ingredients: pèssosl, pernil,all, oli, sal.
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB SORTIT DE PATATES XIP.
Ingredients: croquetes de pollastre rostit, enciam, olives, patates xip.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients. Mandarines

Complements: pà de viena, aigua embotellada.

Cuina: MIREIA.
Monitoratge: SANDRA i TERESA