El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 15 de mayo de 2015

EL MENÚ DEL DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VERDA.
Ingredients: Enciam, olives, tonyina, blat de moro.

2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA.
Ingredients: Massa de pizza, tomàquet, formatge, pernil amb dolç

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: POMA

jueves, 14 de mayo de 2015

EL MENÚ DEL DIJOUS

1er PLAT: ARRÓS BLANC AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: Arrós blanc, salsa de tomàquet fresc.
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECOLÒGICA AMB TOMÀQUET 
Ingredients: Carn de vedella ecològica, tomàquet amanit.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: Iogurt natural

miércoles, 13 de mayo de 2015

EL MENÚ DEL DIMECRES

1er PLAT: COL I FLOR AMB PATATA
Ingredients: Col i flor, patata bullida.
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de porc, enciam, tomàquet i olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Fruita

martes, 12 de mayo de 2015

EL MENÚ DEL DIMARTS

1er PLAT: CIGRONS ESTOFATS AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Cigrons, pastanaga.
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB ENCIAM.
Ingredients: Carn de pollastre, enciam.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Macedònia de fruita.