El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



jueves, 16 de abril de 2015

EL MENÚ DEL DIJOUS

1er PLAT: AMANIDA VERDA
Ingredients: enciam, olives verdes, tomàquet.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Masa de pizza, tres formatges, pernil amb dolç.
POSTRES:FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera

miércoles, 15 de abril de 2015

EL MENÚ DEL DIMECRES

1er PLAT: ARRÒS BLANC AMB SALSA DE TOMÀQUET.
Ingredients: Arròs blanc, salsa de tomàquet fresc.
2on PLAT: BASTONETS DE LLUÇ AMB ENCIAM I OLIVES.
Ingredients: Lluç, enciam, olives verdes.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Taronja

Complements: Pa i Aigua embotellada

martes, 14 de abril de 2015

EL MENÚ DEL DIMARTS

1er PLAT: COLIFLOR AMB PATATA.
Ingredients: Coliflor, patata bullida.
2on PLAT: PETXUGA DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de pollastre, enciam, olives i blat de moro.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Lactis

Complements: Pa i Aigua embotellada

lunes, 13 de abril de 2015

EL MENÚ DEL DILLUNS

1er PLAT: SOPA DE GALETS.
Ingredients: Caldo de pollastre, galets.
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: Carn de vedella, tomàquet amanit.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients:Poma

Complements: Pa i Aigua embotellada