1er PLAT: MENESTRA DE VERDURES DE COLORS
Ingredients: verduretes
2on PLAT: PANGA A LA MENIER AMB GUARNICIÓ
Ingredients: panga, patata bullida, pastanaga
POSTRES: FRUITA DISFRESSADA
Ingredients: plàtan amb xocolata i maduixa, gelat variat
Components: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 5 de febrero de 2016
jueves, 4 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIJOUS GRAS
Avui per al tradició de dijous gras o dijous llarder, com a primer dia del carnestoltes, la Mireia ha preparat botifarra amb mongetes seques i coca de llardons.
1er PLAT: AMANIDA VARIADA CATALANA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, ou dur, embotits.
2on PLAT: MONGETES SEQUES AMB BOTIFARRA
Ingredients: botifarra, mongetes seques.
POSTRES: COCA DE LLARDONS
Ingredients: coca, llardons.
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
1er PLAT: AMANIDA VARIADA CATALANA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, ou dur, embotits.
2on PLAT: MONGETES SEQUES AMB BOTIFARRA
Ingredients: botifarra, mongetes seques.
POSTRES: COCA DE LLARDONS
Ingredients: coca, llardons.
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 3 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: SOPA DE FIDEUS DE CABELL D'ANGEL
Ingredients: caldo, fideus
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc,salsa de tomàquet, patates bullides
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: tronja
Complements. pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: caldo, fideus
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc,salsa de tomàquet, patates bullides
Ingredients: tronja
Complements. pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 2 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIMARTS
1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
Ingredients. arròs tres delicies
2on PLAT: CROQUETES DE PERNIL AMB GUARNICIÓ
Ingredients: croquetes de pollastre, pernil, enciam, olives, patates xip
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctic
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients. arròs tres delicies
2on PLAT: CROQUETES DE PERNIL AMB GUARNICIÓ
Ingredients: croquetes de pollastre, pernil, enciam, olives, patates xip
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctic
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 1 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DILLUNS
1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET I ORENGA
Ingredients: pasta macarrons, tomàquet fresc, orenga
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: pasta macarrons, tomàquet fresc, orenga
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)