El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 5 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DIVENDRES DE CARNESTOLTES

1er PLAT: MENESTRA DE VERDURES DE COLORS
Ingredients: verduretes
2on PLAT: PANGA A LA MENIER AMB GUARNICIÓ
Ingredients: panga, patata bullida, pastanaga
POSTRES: FRUITA DISFRESSADA
Ingredients: plàtan amb xocolata i maduixa, gelat variat

Components: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

jueves, 4 de febrero de 2016

DIJOUS GRAS, PRIMER DIA DE CARNESTOLTES

Avui en el menjador ens hem maquillat:







MENÚ HIVERN: DIJOUS GRAS

Avui per al tradició de dijous gras o dijous llarder, com a primer dia del carnestoltes, la Mireia ha preparat botifarra amb mongetes seques i coca de llardons.

1er PLAT: AMANIDA VARIADA CATALANA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, ou dur, embotits.
2on PLAT: MONGETES SEQUES AMB BOTIFARRA
Ingredients: botifarra, mongetes seques.
POSTRES: COCA DE LLARDONS
Ingredients: coca, llardons.

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 3 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DIMECRES

1er PLAT: SOPA DE FIDEUS DE CABELL D'ANGEL
Ingredients: caldo, fideus
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc,salsa de tomàquet, patates bullides

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: tronja

Complements. pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 2 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DIMARTS

1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
Ingredients. arròs tres delicies
2on PLAT: CROQUETES DE PERNIL AMB GUARNICIÓ
Ingredients: croquetes de pollastre, pernil, enciam, olives, patates xip
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctic

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

LA VELLA QUARESMA I EL REI CARNESTOLTES

La vella quaresma ens ha visitat i el rei carnestoltes ens ha decorat el menjador




lunes, 1 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DILLUNS

1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET I ORENGA
Ingredients: pasta macarrons, tomàquet fresc, orenga
2on PLAT: PIT DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA