1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA I OU DUR
Ingredients: mongeta verda bullida, patata, ou dur
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA ECO VALL LLOSANA
Ingredients: carn de vedella eco, enciam, olives, blat de moro
POSTRES: GELATS D'ESPIRALS
Ingredients: gelats
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 29 de abril de 2016
jueves, 28 de abril de 2016
MENÚ DE PRIMAVERA PLUJÓS: DIJOUS
1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA
Ingredients: macarrons, formatges
2on PLAT: NUGETS DE POLLASTRE
Ingredients: carn de pollastre, arrós blanc
POSTRES: NATILLES
Ingredients: natilles de vainilla
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA i JULIANA
Ingredients: macarrons, formatges
2on PLAT: NUGETS DE POLLASTRE
Ingredients: carn de pollastre, arrós blanc
POSTRES: NATILLES
Ingredients: natilles de vainilla
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA i JULIANA
miércoles, 27 de abril de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES
1er PLAT: LLENTIES VIDÜES
Ingredients: llenties, xoriço, ceba
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
Ingredients: bacallà, tomàquet fresc, ceba, patata
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: llenties, xoriço, ceba
2on PLAT: BACALLÀ AMB SAMFAINA
Ingredients: bacallà, tomàquet fresc, ceba, patata
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
martes, 26 de abril de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DIMARTS
1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, tomàquet, api
2on PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA AMB CAP DE COSTELLA
Ingredients: fideus, sofregit de ceba, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, tomàquet, api
2on PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA AMB CAP DE COSTELLA
Ingredients: fideus, sofregit de ceba, tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
lunes, 25 de abril de 2016
MENÚ PRIMAVERA: DILLUNS
1er PLAT: ARRÓS PIAF
Ingredients: arrós blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de vedella i porc, salsa de tomàquet, sofregit de ceba, apit, pastanaga all i tomàquet
POSTRES: NATILLES
Ingredients:làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Ingredients: arrós blanc piaf
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB TOMÀQUET
Ingredients: carn de vedella i porc, salsa de tomàquet, sofregit de ceba, apit, pastanaga all i tomàquet
POSTRES: NATILLES
Ingredients:làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)