El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 7 de abril de 2017

jueves, 6 de abril de 2017

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: ARRÒS PILAF

2 on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 5 de abril de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA

2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM

POSTRES: IOGURT

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 4 de abril de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: AMANIDA DE LLENTIES
Ingredients: llenties, cranc, tonyina, blat de moro, pebrot, enciam, olives

2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB PATATES PANADERA I CEBA CARAMEL·LITZADA
Ingredients: lluç, patates, ceba

POSTRES: TARONJA
Ingredients: taronja

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 3 de abril de 2017

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATES

2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ

POSTRES: FRUITA: MANDARINES

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA

MENÚ PICNIC: DILLUNS

MENÚ PICNIC SETMANA CULTURAL 

Pa amb tomàquet, llom arrebossat, formatge, ceba caramelitzada, poma, aigua làctics, fruits secs, xocolatina, blat de moro en forma de patata

Cuina: MIRIEA
Monitoratge: SANDRA