DIVENDRES DIA DE LA MONA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 7 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIVENDRES
1er PLAT: AMANIDA DE COLORS
2on PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA
POSTRES: MONA DE XOCOLATA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: FIDEUS A LA CASSOLA
POSTRES: MONA DE XOCOLATA
Postre per la Georgina Argemí
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
jueves, 6 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: ARRÒS PILAF
2 on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2 on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 5 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: MACARRONS A LA CARBONARA
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM
POSTRES: IOGURT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: CROQUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM
POSTRES: IOGURT
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 4 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: AMANIDA DE LLENTIES
Ingredients: llenties, cranc, tonyina, blat de moro, pebrot, enciam, olives
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB PATATES PANADERA I CEBA CARAMEL·LITZADA
Ingredients: lluç, patates, ceba
POSTRES: TARONJA
Ingredients: taronja
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: llenties, cranc, tonyina, blat de moro, pebrot, enciam, olives
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB PATATES PANADERA I CEBA CARAMEL·LITZADA
Ingredients: lluç, patates, ceba
POSTRES: TARONJA
Ingredients: taronja
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 3 de abril de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATES
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
2on PLAT: LLOM A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
MENÚ PICNIC: DILLUNS
MENÚ PICNIC SETMANA CULTURAL
Pa amb tomàquet, llom arrebossat, formatge, ceba caramelitzada, poma, aigua làctics, fruits secs, xocolatina, blat de moro en forma de patata
Cuina: MIRIEA
Monitoratge: SANDRA
Pa amb tomàquet, llom arrebossat, formatge, ceba caramelitzada, poma, aigua làctics, fruits secs, xocolatina, blat de moro en forma de patata
Cuina: MIRIEA
Monitoratge: SANDRA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)