El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 13 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT. SOPA DE FIDEUS

2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALLDOSANA

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA

jueves, 12 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: ARRÒS A LA CUBANA AMB OU DUR

2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB TOMÀQUET

POSTRES: MOUSSE DE MADUIXA
fet per la Mireia

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 11 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: CIGRONS A LA CATALANA
Ingredients: cigrons, ou dur, espinacs, cansalada, sofregit de tomàquet

2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: salsitxes de porc, patates al caliu, arròs pilaf

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:mandarina



Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, SANDRA, JULIANA

martes, 10 de enero de 2017

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients:patata, mongeta verda, ou dur

2on PLAT: CUIXETES DE POLLASTRE AL "AJILLO"
Ingredients:carn de pollastre, suc de carn, ceba

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferencia

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 9 de enero de 2017

EL MENJADOR DE LA POPA

En el menjador també  han arribat regals.....servirán per anar renovant els que ja hi havia...des del menjador agraïm el detall.




MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNESA
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet, formatge

2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga, patata bullida

POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA