1er PLAT. SOPA DE FIDEUS
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALLDOSANA
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 13 de enero de 2017
jueves, 12 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: ARRÒS A LA CUBANA AMB OU DUR
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: MOUSSE DE MADUIXA
fet per la Mireia
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: MOUSSE DE MADUIXA
fet per la Mireia
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 11 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: CIGRONS A LA CATALANA
Ingredients: cigrons, ou dur, espinacs, cansalada, sofregit de tomàquet
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: salsitxes de porc, patates al caliu, arròs pilaf
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:mandarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, SANDRA, JULIANA
Ingredients: cigrons, ou dur, espinacs, cansalada, sofregit de tomàquet
2on PLAT: SALSITXES A LA PLANXA AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: salsitxes de porc, patates al caliu, arròs pilaf
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:mandarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, SANDRA, JULIANA
martes, 10 de enero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients:patata, mongeta verda, ou dur
2on PLAT: CUIXETES DE POLLASTRE AL "AJILLO"
Ingredients:carn de pollastre, suc de carn, ceba
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferencia
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients:patata, mongeta verda, ou dur
2on PLAT: CUIXETES DE POLLASTRE AL "AJILLO"
Ingredients:carn de pollastre, suc de carn, ceba
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera conferencia
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 9 de enero de 2017
EL MENJADOR DE LA POPA
En el menjador també han arribat regals.....servirán per anar renovant els que ja hi havia...des del menjador agraïm el detall.
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNESA
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet, formatge
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga, patata bullida
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet, formatge
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR
Ingredients: peix panga, patata bullida
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)