MIREIA; SANDRA; JULIANA; TERESA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 12 de febrero de 2016
LA SETMANA DEL DIMECRES DE CENDRA
Aquesta setmana hem fet moltes coses, dimecres va ser de cendra i vam fer unes sardines molt xules; divendres hem arrencat la primera pota a la vella quaresma i de regal un imán; per acabar la setmana hem celebrat Sant Valentí!!!amb uns detalls!!! Bon cap de setmana a tothom.
MIREIA; SANDRA; JULIANA; TERESA
MIREIA; SANDRA; JULIANA; TERESA
Etiquetas:
Activitats
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
MENÚ HIVERN: DIVENDRES
1er PLAT: ARRÒS A LA CUBANA AMB OU DUR
Ingredients: arròs blanc, salsa de tomàquet, ou dur.
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES DE POLLASTRE
Ingredients: salsitxes de pollastre, patates rústiques, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE SANT VALENTÍ
Ingredients:poma; (degut a les nombroses dietes no s'ha banyat amb xocolata)
segons la historia que ens ha explicat la Mireia la primera parella d'enamorats van ser ADAN i EVA i la seva fruita va ser la poma...........
COMPLEMENTS PEL DIA DE SANT VALENTÍ:
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: arròs blanc, salsa de tomàquet, ou dur.
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES DE POLLASTRE
Ingredients: salsitxes de pollastre, patates rústiques, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE SANT VALENTÍ
Ingredients:poma; (degut a les nombroses dietes no s'ha banyat amb xocolata)
segons la historia que ens ha explicat la Mireia la primera parella d'enamorats van ser ADAN i EVA i la seva fruita va ser la poma...........
COMPLEMENTS PEL DIA DE SANT VALENTÍ:
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
jueves, 11 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA VARIADA CATALANA
Ingredients: enciam roma, pebrot vermell, tomàquet, blat de moro, olives, panses, germinat de soja
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: massa de pizza, pernil amb dolç, formatges
POSTRES: IOGURT
Ingredients: làctics
Complements: aigua embotellada, pa de barra
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: enciam roma, pebrot vermell, tomàquet, blat de moro, olives, panses, germinat de soja
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: massa de pizza, pernil amb dolç, formatges
POSTRES: IOGURT
Ingredients: làctics
Complements: aigua embotellada, pa de barra
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
miércoles, 10 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIMECRES
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA BULLIDA
Ingredients. patata blanca, mongeta verda, bullit
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
Ingredients: lluç, arrebossat d'ou
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: meló
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge; SANDRA i TERESA
Ingredients. patata blanca, mongeta verda, bullit
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
Ingredients: lluç, arrebossat d'ou
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: meló
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge; SANDRA i TERESA
martes, 9 de febrero de 2016
MENÚ HIVERN: DIAMRTS
1er PLAT: CIGRONS VIDUS AMB RAJOLÍ D'OLI
Ingredients: cigrons, oli oliva
2on PLAT: PINXITO DE VEDELLA I VERDURETES A LA PLANXA
Ingredients: carn de vedella, verdures
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Ingredients: cigrons, oli oliva
2on PLAT: PINXITO DE VEDELLA I VERDURETES A LA PLANXA
Ingredients: carn de vedella, verdures
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: plàtan
Complements: pa de barra, aigua embotellada
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)