El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 16 de diciembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VARIADA COMPLETA DE COLORS

2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE PERNIL I FORMATGES

POSTRES: CREPES DE XOCOLATA



Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 15 de diciembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS AMB TOMÀQUET

2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA

POSTRES: IOGURT DE GUSTOS

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 14 de diciembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA

2on PLAT: CUIXA DE POLLASTRE AL AJILLO

POSTRES: POMA

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 13 de diciembre de 2016

MENÚ PÍCNIC: DIAMRTS

Avui els alumnes de 5é i 6é  tenen pícnic 

ENTREPÀ DE LLOM ARREBOSSAT: 
Ingredients: pa amb tomàquet, llom arrebossat, formatge fos manxego

COMPLEMENTES: PATATES, XOCOLATINES, POMA, AIGUA EMBOTELLADA

FRUITA: MANDARINES

Cuina. MIREIA
Monitoratge: SANDRA

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: SOPA DE GALETS

2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALL-DOSANA

POSTRES: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 12 de diciembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: AMANIDA VARIADA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, codony i vinagreta de sésam
2on PLAT: MONGETES SEQUES AMB BOTIFARRA
Ingredients: carn de porc, mongetes seques
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA