1er PLAT: AMANIDA VARIADA COMPLETA DE COLORS
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE PERNIL I FORMATGES
POSTRES: CREPES DE XOCOLATA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 16 de diciembre de 2016
jueves, 15 de diciembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS AMB TOMÀQUET
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: LLUÇ A LA ROMANA
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 14 de diciembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
2on PLAT: CUIXA DE POLLASTRE AL AJILLO
POSTRES: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: CUIXA DE POLLASTRE AL AJILLO
POSTRES: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 13 de diciembre de 2016
MENÚ PÍCNIC: DIAMRTS
Avui els alumnes de 5é i 6é tenen pícnic
ENTREPÀ DE LLOM ARREBOSSAT:
Ingredients: pa amb tomàquet, llom arrebossat, formatge fos manxego
COMPLEMENTES: PATATES, XOCOLATINES, POMA, AIGUA EMBOTELLADA
FRUITA: MANDARINES
Cuina. MIREIA
Monitoratge: SANDRA
ENTREPÀ DE LLOM ARREBOSSAT:
Ingredients: pa amb tomàquet, llom arrebossat, formatge fos manxego
COMPLEMENTES: PATATES, XOCOLATINES, POMA, AIGUA EMBOTELLADA
FRUITA: MANDARINES
Cuina. MIREIA
Monitoratge: SANDRA
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: SOPA DE GALETS
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALL-DOSANA
POSTRES: MANDARINES
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALL-DOSANA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 12 de diciembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: AMANIDA VARIADA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, codony i vinagreta de sésam
2on PLAT: MONGETES SEQUES AMB BOTIFARRA
Ingredients: carn de porc, mongetes seques
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Ingredients: enciam, olives, blat de moro, codony i vinagreta de sésam
2on PLAT: MONGETES SEQUES AMB BOTIFARRA
Ingredients: carn de porc, mongetes seques
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)