1er PLAT: AMANIDA COMPLETA
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Massa de pizza, tres formatges, pernil amb dolç.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: Pera.
Sorpresa de Setmana Santa: Ous de xocolata
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 27 de marzo de 2015
jueves, 26 de marzo de 2015
EL MENÚ DEL DIJOUS
1er PLAT: SOPA DE PASTA
Ingredients: caldo de pollastre, galets
Ingredients: ou, pernil dolç, tomàquet
Ingredients: iogurt natural
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
miércoles, 25 de marzo de 2015
EL MENÚ DEL DIMECRES
1er PLAT: LLENTIES GUISADES AMB SOFREGIT.
Ingredients: llenties,tomàquet,seba.
Ingredients: taronja
Complements: pa i aigua embotellada
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
martes, 24 de marzo de 2015
EL MENÚ DEL DIMARTS
1er PLAT: TALLARINES QUATRE FORMATGES
Ingredients: tallarines, formatge.
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives i blat de moro
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
lunes, 23 de marzo de 2015
EL MENÚ DEL DILLUNS
1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients: verdures.
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB TOMÀQUET AMANIT.
Ingredients: carn de vedella, tomàquet
POSTRES: FRUITA
DEL TEMPS
Ingredients: poma
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
Suscribirse a:
Entradas (Atom)