El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 27 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA COMPLETA
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro.
 2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Massa de pizza, tres formatges, pernil amb dolç.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: Pera.
Sorpresa de Setmana Santa: Ous de xocolata 

jueves, 26 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DIJOUS

1er PLAT: SOPA DE PASTA
Ingredients: caldo de pollastre, galets
2on PLAT: TRUITA  A LA FRANCESA AMB PERNIL DOLÇ I TOMÀQUET
Ingredients: ou, pernil dolç, tomàquet
POSTRES: IOGURT
Ingredients: iogurt natural

MENÚ RÈGIM:
1er PLAT: SOPA D'ARRÒS
2on PLAT. PEIX BULLIT.


miércoles, 25 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DIMECRES

1er PLAT: LLENTIES GUISADES AMB SOFREGIT.
Ingredients: llenties,tomàquet,seba. 

2on PLAT: BASTONETS DE LLUÇ AMB AMANIDA.
Ingredients: lluç,enciam, olives
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: taronja


Complements: pa i aigua embotellada

martes, 24 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DIMARTS

1er PLAT: TALLARINES QUATRE FORMATGES
Ingredients: tallarines, formatge. 
2on PLAT: PETXUGA DE POLLASTRE AMB AMANIDA.
Ingredients: carn de pollastre, enciam, olives i blat de moro

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: mandarines


Complements: Pa i aigua embotellada

lunes, 23 de marzo de 2015

EL MENÚ DEL DILLUNS

1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients: verdures. 

2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB TOMÀQUET AMANIT.
Ingredients: carn de vedella, tomàquet 

POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: poma