1er PLAT: Bubble and squeak (Saltejat de verdures)
2on PLAT: Fish and chips (peix amb patates)
POSTRES: Fruit crumbe ( fruita del temps)
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 26 de abril de 2019
jueves, 25 de abril de 2019
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: FIDEUS A LA CASOLA AMB CAP DE COSTELLA
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: POMA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
miércoles, 24 de abril de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: EMPEDRAT DE MONGETES
2on PLAT: COSTELLES DE PORC ROSTIDES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONGA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL , IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: COSTELLES DE PORC ROSTIDES
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: TARONGA
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL , IOLANDA, JULIANA
martes, 23 de abril de 2019
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ARRÒS DE SANT JORDI
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
POSTRES: PASTÍS DE SANT JORDI
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
2on PLAT: CALAMARS A LA ROMANA
POSTRES: PASTÍS DE SANT JORDI
CUINA: MIREIA
MONITORATGE: RAQUEL, IOLANDA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)