El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 30 de septiembre de 2016

MENÚ OCTUBRE


MENÚ DEL DIA: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA DE PATATA ALEMANA
Ingredients: patata, frankfurt, julivert

2on PLAT. PERNIL CANARI A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: pernil canari, orenga, arròs blanc, blat de moro

POSTRES: PASTÍS CASOLÀ
Ingredients:  xocolata


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

jueves, 29 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIJOUS

1er PLAT: ESPAGUETIS AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet

2on PLAT: BROTXETA DE BOTIFARRA AMB VERDURES
Ingredients: carn de porc, verdures

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: nectarina

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

miércoles, 28 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMECRES

1er PLAT: EMPEDRAT DE MONGETES 
Ingredients: mongetes, pebrot, olives verdes, tonyina, ceba

2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB VERDURETES
Ingredients: lluç, cebes, tomaquets

POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

martes, 27 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DIMARTS

1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
Ingredients: arròs, blat de moro, pèsols, truita

2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc, salsa de tomàquet fresc, complements xips

POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: préssec

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA

lunes, 26 de septiembre de 2016

MENÚ DEL DIA: DILLUNS

1er PLAT: MENESTRE DE VERDURES
Ingredients: verdures tres gustos

2on PLAT: CROQUETES D'ESTOFAT
Ingredients: croquetes de pollastre, enciam, olives

POSTRES: BROXETES DE FRUITA AMB XOCOLATA
Ingredients: fruita, xocolata

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA