El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 30 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIVENDRES
1er PLAT: AMANIDA DE PATATA ALEMANA
Ingredients: patata, frankfurt, julivert
2on PLAT. PERNIL CANARI A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: pernil canari, orenga, arròs blanc, blat de moro
POSTRES: PASTÍS CASOLÀ
Ingredients: xocolata
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: patata, frankfurt, julivert
2on PLAT. PERNIL CANARI A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: pernil canari, orenga, arròs blanc, blat de moro
POSTRES: PASTÍS CASOLÀ
Ingredients: xocolata
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
jueves, 29 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: ESPAGUETIS AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet
2on PLAT: BROTXETA DE BOTIFARRA AMB VERDURES
Ingredients: carn de porc, verdures
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: nectarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: pasta, salsa de tomàquet
2on PLAT: BROTXETA DE BOTIFARRA AMB VERDURES
Ingredients: carn de porc, verdures
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: nectarina
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
miércoles, 28 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: EMPEDRAT DE MONGETES
Ingredients: mongetes, pebrot, olives verdes, tonyina, ceba
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB VERDURETES
Ingredients: lluç, cebes, tomaquets
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: mongetes, pebrot, olives verdes, tonyina, ceba
2on PLAT: LLUÇ AL FORN AMB VERDURETES
Ingredients: lluç, cebes, tomaquets
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 27 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
Ingredients: arròs, blat de moro, pèsols, truita
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc, salsa de tomàquet fresc, complements xips
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: préssec
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Ingredients: arròs, blat de moro, pèsols, truita
2on PLAT: LLOM AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: carn de porc, salsa de tomàquet fresc, complements xips
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: préssec
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 26 de septiembre de 2016
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MENESTRE DE VERDURES
Ingredients: verdures tres gustos
2on PLAT: CROQUETES D'ESTOFAT
Ingredients: croquetes de pollastre, enciam, olives
POSTRES: BROXETES DE FRUITA AMB XOCOLATA
Ingredients: fruita, xocolata
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Ingredients: verdures tres gustos
2on PLAT: CROQUETES D'ESTOFAT
Ingredients: croquetes de pollastre, enciam, olives
POSTRES: BROXETES DE FRUITA AMB XOCOLATA
Ingredients: fruita, xocolata
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)