1er PLAT: AMANIDA DE COLORS
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE PERNIL I FORMATGE
POSTRES: FRUITA: pera
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
viernes, 10 de febrero de 2017
jueves, 9 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: SOPA DE FIDEUS I ARRÓS
2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA: mandarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
imatges:
2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA: mandarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
imatges:
miércoles, 8 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA CATALANA COMPLETA
2on PLAT: BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
POSTRES: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: BOTIFARRA AMB MONGETES SEQUES
POSTRES: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 7 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMARTS
1er PLAT: ESPAGUETIS ENFILATS
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: CONTRA CUIXA DE POLLASTRE AMB GUARNICIÓ
POSTRES: IOGURT DE GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
lunes, 6 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: CREMA DE PASTANAGA
2on PLAT: CRESTES DE TONYINA AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: CRESTES DE TONYINA AMB GUARNICIÓ
POSTRES: FRUITA: POMA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
Suscribirse a:
Entradas (Atom)