El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



martes, 12 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA DEL MARROC: DIMARTS

1er PLAT: CUS CUS DE VERDURES
Ingredients: pastanaga, carabassó, ceba, pebrot vermell, cus cus
2on PLAT:  TAGINE DE POLLASTRE OLIVES I DATILS
Ingredients: carn de pollastre, dàtils, olives, ceba, oli, all, caldo d'au
POSTRES: PA DOLÇ DE MEL I COCO
Ingredients: ou, farina, sucre, llevat, coco, mel

Complements: DÜRÜMS 
Ingredients: pa i humus (pasta de cigrons amb sesam)



Cuina: ميريا
Monitoratge: ساندرا i تيريزا

lunes, 11 de abril de 2016

EL MENÚ PRIMAVERA: DILLUNS

1er PLAT: CIGRONS AMB TOMÀQUET I OU DUR
Ingredients; cigrons, ou dur, tomàqet
2on PLAT: BISTEC DE VEDELLA A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de vedella, enciam, olives
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: poma

Complements: pa de barra i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA

viernes, 8 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA VERDA COMPLETA
Ingredients: enciam, olives, tomàquet, embotit
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: massa de pizza, tomàquet, pernil amb dolç
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS
Ingredients: kiwi
Complements. aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA i JULIANA

jueves, 7 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIJOUS

1er PLAT: LLENTIES AMB XORIÇO
Ingredients: llenties, ceba, xoriço, api.
2on PLAT: CUIXETES DE POLLASTRE ROSTIDES
Ingredients: carn de pollastre guisada amb dàtils i pèsols i patates a lo pobre
POSTRES: NATILLES
Ingredients: làctics, iogurts


Complements: pa de barra i aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

miércoles, 6 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DIMECRES

1er PLAT: CREMA DE VERDURES
Ingredients: pastanaga, barretes de pa
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET
Ingredients. patates, ous pasteuritzats, pa amb tomàquet
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: avui la Mireia els hi ha preparat un suc de mandarines.
Ingredients: mandarines

Complements: aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 5 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA PLUJÓS: DIMARTS

1er PLAT: MACARRONS A LA BOLONYESA
Ingredients: pasta de macarrons, salsa de tomàquet fresc
2on PLAT: CROQUETES AMB GUARNICIÓ
Ingredients: croquetes de pollastre, enciam, olives, tomàquet
POSTRES: IOGURTS DE GUSTUS
Ingredients:làctics

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

lunes, 4 de abril de 2016

MENÚ PRIMAVERA: DILLUNS

1er PLAT: MONGETA VERDA AMB PATATA
Ingredients: mongeta verda, patata bullida
2on PLAT: LLONÇA LLAMINERA A LA MEL 
Ingredients: carn de pollastre, tomaquet, olives patata,ceba
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients:macedonia de fruita

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA