El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 12 de febrero de 2016

MENÚ HIVERN: DIVENDRES

1er PLAT: ARRÒS A LA CUBANA AMB OU DUR
Ingredients: arròs blanc, salsa de tomàquet, ou dur.
2on PLAT: SALSITXES ROSTIDES DE POLLASTRE
Ingredients: salsitxes de pollastre, patates rústiques, enciam, olives


POSTRES: FRUITA DE SANT VALENTÍ
Ingredients:poma; (degut a les nombroses dietes no s'ha banyat amb xocolata)
segons la historia que ens ha explicat la Mireia la primera parella d'enamorats van ser ADAN i EVA i la seva fruita va ser la poma...........

COMPLEMENTS PEL DIA DE SANT VALENTÍ:



Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA 


No hay comentarios:

Publicar un comentario