1er PLAT: ARRÒS TRES DELICIES
2on PLAT: BROTXETA DE CARN I VERDURES AMB ENCIAM
POSTRES: IOGURT NATURAL I GUSTOS
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
jueves, 16 de febrero de 2017
miércoles, 15 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIMECRES
1er PLAT: SOPA DE GALETS
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALLDOSANA
POSTRES: TARONJA AMB SUCRE
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: HAMBURGUESA ECO VALLDOSANA
POSTRES: TARONJA AMB SUCRE
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
martes, 14 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIA DE SANT VALENTÍ
1er PLAT: AMANIDA DE TOMÀQUET I FORMATGE DE SANT VALENTÍ
2on PLAT: LLUÇ AL ALL CREMAT
POSTRES: MOUSSE DE MADUIXA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, JULIANA, SANDRA
imatges:
2on PLAT: LLUÇ AL ALL CREMAT
POSTRES: MOUSSE DE MADUIXA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: TERESA, JULIANA, SANDRA
imatges:
lunes, 13 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DILLUNS
1er PLAT: MENESTRA DE VERDURES
2on PLAT: NUGETS AMB ARRÓS BLANC
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
2on PLAT: NUGETS AMB ARRÓS BLANC
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA: PERA
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA
viernes, 10 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIVENDRES
1er PLAT: AMANIDA DE COLORS
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE PERNIL I FORMATGE
POSTRES: FRUITA: pera
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA DE PERNIL I FORMATGE
POSTRES: FRUITA: pera
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
jueves, 9 de febrero de 2017
MENÚ DEL DIA: DIJOUS
1er PLAT: SOPA DE FIDEUS I ARRÓS
2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA: mandarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
imatges:
2on PLAT: LLOM AMB TOMÀQUET
POSTRES: FRUITA: mandarines
Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, TERESA, JULIANA
imatges:
Suscribirse a:
Entradas (Atom)