El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 26 de junio de 2015

Menú d'Estiu: DIVENDRES

PLAT COMBINAT: AMANIDA D'ESTIU AMB PIZZA DE PERNIL AMB DOLÇ.
Ingredients: Enciam,pastanaga, blat de moro, tomàquet i poma.
POSTRES: GELAT "SANDWICH"
Ingredients: Gelat de nata amb xocolata calenta
Complements:
Pa, aigua embotellada i fruita.

jueves, 18 de junio de 2015

EL MENÚ DEL DIJOUS

1er PLAT: MACARRONS AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: Pasta, salsa de tomàquet.
2on PLAT: TRUITA A LA FRANCESA AMB AMANIDA.
Ingredients: Truita, enciam, olives, tomàquet.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Sindia.


miércoles, 17 de junio de 2015

EL MENÚ DEL DIMECRES

1er PLAT: AMANIDA D'ARRÓS D'ESTIU.
Ingredients: Arrós blanc, tomaquets, balt de moro, tonyina.
2on PLAT: PETXUGUETES DE POLLASTRE AMB ENCIAM.
Ingredients: carn de pollastre arrebossat, enciam.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: Làctis.

jueves, 11 de junio de 2015

EL MENÚ DEL DIJOUS

1er PLAT: BROU DE PASTA.
Ingredients: Brou, pasta.
2on PLAT: TRUITA DE PATATES AMB PA AMB TOMÀQUET.
Ingredients: Truita de Patates, pa amb tomàquet.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredienst: Sindia.

COMPLEMENTS: 
Pa i Aigua embotellada.


miércoles, 10 de junio de 2015

EL MENÚ DEL DIEMECRES

1er PLAT: VERDURA.
Ingredients: Patata bullida, mongeta.
2on PLAT: MANDONGUILLES AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de vedella, patates fregides.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: Làctics.

martes, 9 de junio de 2015

EL MENÚ DEL DIMARTS

1er PLAT: ARRÓS BLANC AMB SALSA DE TOMÀQUET
Ingredients: Arrós blanc, salsa de tomàquet.
2on PLAT: SALSITXES AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Slasitxes de pollastre, blat de moro, pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma

viernes, 5 de junio de 2015

EL MENÚ DEL DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA D'ARRÓS.
Ingredients: Arrós blanc, tonyina, tomàquet.
2on PLAT: LLOM ARREBOSSAT AMB ENCIAM
Ingredients: Carn de porc, enciam.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: MELÓ.