El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



viernes, 11 de marzo de 2016

IMATGES CALÇOTADA 2016

Avui els nens en el menjador escolar han gaudit d'una estupenda calçotada, amb el seu romesco, all i oli, costelles de porc a la brasa, pa de pagés i una bona amanida!!!
"Nuri !!! em deus un café: Mireia"

també hem celebrat el cumple del Knut: Felicitats noi!!!



la taula dels mes petits preparats:

 els grans ja semblen més experts:








 el Lluch Basset tot un expert:











 la Mariona Espuny amb el seu estil:







 El cumple del Knut: noi...felicitats i que en cumpleixis molts més amb els amics i familia:




esperem que ho recordin amb il·lussió:
l'equip del menjador: MIREIA, SANDRA, JULIANA, TERESA i NARCIS


MENÚ HIVERN: DIVENDRES

Avui calçotada:

1er PLAT: CALÇOTS AMB SALSA 
Ingredients: cebes

2on PLAT: CARN A LA BRASA
Ingredients: carn de xai, patates
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: pera 


Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA, JULIANA i TERESA

jueves, 10 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DIJOUS

1er PLAT: ARRÓS  A LA CUBANA AMB OU DUR
Ingredients: arrós blanc, tomàquet, ou dur
2on PLAT: CUIXETES DE POLLASTRE ROSTIDES
Ingredients: carn de pollastre, patates bullides amb herbes
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: làctics

Complements: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge. SANDRA i TERESA

miércoles, 9 de marzo de 2016

DIA DELS ALIMENTS ANGLESOS

Avui hem anat a Anglaterra !!! no només pel menjar sinó també pel  clima !!! els nens han gaudit molt i han repetit de fish and chips i de crumble !! Tot un èxit !!!
Després degut a la neu hem pintat unes banderes i ens hem fet uns collarets!!!! A quin país anirem el proper mes?......

l'equip del menjador: MIREIA, SANDRA, JULIANA i TERESA



















MENÚ HIVERN: DIMECRES

Avui una cuina amb aliments típics anglesos; esperem que els nens trobin nous gustos

1er PLAT: CREMA DE PÈSOLS
Ingredients: crema de llet, pèsols, galetes salades
2on PLAT: FISH AND CHIPS
Ingredients: 
POSTRES: "CRUMBLE"  
Ingredients: pastís amb fruites



Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i TERESA

martes, 8 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN DIMARTS

1er PLAT: CIGRONS
2on PLAT: PERNIL CANARI
POSTRES: KIWI

Cuina: MIREIA
Monitoratge:SANDRA i TERESA

lunes, 7 de marzo de 2016

MENÚ HIVERN: DILLUNS

1er PLAT: LLASTES A LA CARBONARA
Ingredients: pasta de llasets, formatge
2on PLAT: LLOM A LA SAL AMB GUARNICIÓ
Ingredients: carn de porc, tomàuet fresc
POSTRES: FRUITA DE TEMPORADA
Ingredients: mandarina

Complement: pa de barra, aigua embotellada

Cuina: MIREIA
Monitoratge: SANDRA i JULIANA