El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.



martes, 14 de julio de 2015

EL MENÚ D'ESTIU: DIMARTS

1er PLAT: MACARRONS GRATINATS.
Ingredients: Pasta macarrons, carn de vedella ecològica, salsa de tomàquet natural, orenga, formatge ratllat.
2on PLAT: BUNYOLS DE BACALLÀ AMB AMANIDA.
Ingredients: bunyols de bacallà, amanida d'enciam, rabes, olives, tomàquet, pastanaga, viangreta de carmelo.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredienst: Prèssec de vinya.


Cuina: MIREIA.
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA

Imatges: 


lunes, 13 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DILLUNS

1er PLAT: CREMA FREDA DE VERDURES AMB TOSTONS DE PÀ.
Ingredients: Crema de verdures, pa, carbaçó pessols, patata,pastanaga, ceba, formatge.
2on PLAT: NUGGETS DE POLLASTRE AMB ARRÓS BASMATTI.
Ingredients: Pit de pollastre fresc, arrós basmatti, pilaf, molla de pà, alls.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan


Cuina: MIREIA.
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA


Complements: Pa, aigua Embotellada, Fruita.

Imatges: 

viernes, 10 de julio de 2015

MENÚ D'ESDTIU: DIVENDRES

1er PLAT: AMANIDA TROPICAL.
Ingredients: Escarola, tomàquets, pollastre, pipes pelades, rabes i mango, tot barrejat amb vinegreta de mel.
2on PLAT: PIZZA BOLOGNESA.
Ingredients; Massa de pizza, carn ecològica de vedella, mozzarella de búfala.
PLAT A TAULA COMBINAT D'ESTIU: 
POSTRES: GELAT 
Ingredients: de llimona, de nata.


Cuina: MIREIA
Monitortage: ÙRSULA i TERESA


Complements: Pà rodó, aigua embotellada, fruita.

jueves, 9 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIJOUS

PLAT COMBINAT D'ESTIU: HAMBURGUESA AMERICANA COMPLERTA:
Ingredients: Carn de vedella ecològica, formatge de gouda, enciam, tomàquets, ceba carmelitzada, germinats d'alfalfa, remolatge de vegetalia i ou ferrat amb patates chip.
POSTRES: PASTIS DE PLÀTAN AMB XOCOLATS.
Ingredients: pa de pasíc, plàtan xocolata.


Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA


Complements: Pà rodó, Aigua embotellada, Fruita




miércoles, 8 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIEMCRES

1er PLAT: MACARRONS CARBONARA.
Ingredients: Pasta macarrons, all, bacon, crema de llet, formatge ratllat.
2on PLAT: MINI EMPANADILLES DE TONYINA.
Ingredients: Empanadilla, tonyina amb salpicón de verdures, tomàquet, blat de moro, olives, pastanaga, ceba, salsa de tomàquet
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Meló


Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA


Complements: Pà rodó, Aigua embotellada, Fruita

martes, 7 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DIMARTS

1er PLAT: PESSOLS AMB PATATA.
Ingredients: Pessóls, patata bullida, pastanaga.

2on PLAT: POLLASTRE AL FORN AMB SALSA DE LLIMONA.
Ingredients: Carn de pollastre, salsa de llimona, all, patates chip.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: Làctics


Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA


Complements: Pà rodó, Aigua embotellada, Fruita

Imatges: donem la benvinguda als germans Picañol que s'han afegit al grup:

lunes, 6 de julio de 2015

MENÚ D'ESTIU: DILLUNS

1er PLAT: ARRÓS CUIT AL FORN.
Ingredients: Arrós blanc pilaf cuit al forn, sofregit d'all i fumet d'au.
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA.
Ingredients: Carn de vedella, sofregit de tomàquet i ceba, pa, llet, xampinyons, pastanaga, pésols, patates, orenga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Sindia.
PLAT SERVIT PEQUÉ S'HO MENGIN MILLOR: Plat Combinat:


Cuina: MIREIA
Monitoratge:ÙRSULA i TERESA

Complements: Pa, aigua embotellada, fruita, iogurts.