1er PLAT: PESSOLS AMB PATATA.
Ingredients: Pessóls, patata bullida, pastanaga.
2on PLAT: POLLASTRE AL FORN AMB SALSA DE LLIMONA.
Ingredients: Carn de pollastre, salsa de llimona, all, patates chip.
POSTRES: IOGURT
Ingredients: Làctics
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÙRSULA i TERESA
Complements: Pà rodó, Aigua embotellada, Fruita
Imatges: donem la benvinguda als germans Picañol que s'han afegit al grup:
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
martes, 7 de julio de 2015
lunes, 6 de julio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DILLUNS
1er PLAT: ARRÓS CUIT AL FORN.
Ingredients: Arrós blanc pilaf cuit al forn, sofregit d'all i fumet d'au.
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA.
Ingredients: Carn de vedella, sofregit de tomàquet i ceba, pa, llet, xampinyons, pastanaga, pésols, patates, orenga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Sindia.
PLAT SERVIT PEQUÉ S'HO MENGIN MILLOR: Plat Combinat:
Cuina: MIREIA
Monitoratge:ÙRSULA i TERESA
Complements: Pa, aigua embotellada, fruita, iogurts.
Ingredients: Arrós blanc pilaf cuit al forn, sofregit d'all i fumet d'au.
2on PLAT: MANDONGUILLES A LA JARDINERA.
Ingredients: Carn de vedella, sofregit de tomàquet i ceba, pa, llet, xampinyons, pastanaga, pésols, patates, orenga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Sindia.
PLAT SERVIT PEQUÉ S'HO MENGIN MILLOR: Plat Combinat:
Cuina: MIREIA
Monitoratge:ÙRSULA i TERESA
Complements: Pa, aigua embotellada, fruita, iogurts.
Etiquetas:
Menú d'estiu
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
viernes, 3 de julio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DIVENDRES
1er PLAT: AMANIDA COMPLERTA.
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro, pernil amb dolç, pastanaga,vinegreta de llimona, pipes
2on PLAT: EMPANADA GALLEGA.
Ingredients: Farina, aigua, ou, oli, tonyina, pebrot, ceba, tomàquet.
POSTRES: GELAT
Ingredients: Gelat Llimona.
Complements: Pà rodó, aigua embotellada, fruita
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÚRSULA i TERESA
Ingredients: Enciam, olives, tomàquet, blat de moro, pernil amb dolç, pastanaga,vinegreta de llimona, pipes
2on PLAT: EMPANADA GALLEGA.
Ingredients: Farina, aigua, ou, oli, tonyina, pebrot, ceba, tomàquet.
POSTRES: GELAT
Ingredients: Gelat Llimona.
Complements: Pà rodó, aigua embotellada, fruita
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÚRSULA i TERESA
Etiquetas:
Menú d'estiu
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
jueves, 2 de julio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA D'ENCIAM I POLLASTRE.
Ingredients: Enciam, pastanaga, pit de pollastre a la planxa, vinegreta de mel.
2on PLAT: ARRÓS A LA CUBANA
Ingredients: Arrós basmatic, tonyina, ou d'ur, tomàquet
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÚRSULA i TERESA.
Imatges:
Ingredients: Enciam, pastanaga, pit de pollastre a la planxa, vinegreta de mel.
2on PLAT: ARRÓS A LA CUBANA
Ingredients: Arrós basmatic, tonyina, ou d'ur, tomàquet
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan
Cuina: MIREIA
Monitoratge: ÚRSULA i TERESA.
Imatges:
Etiquetas:
Menú d'estiu
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
miércoles, 1 de julio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DIMECRES
1er PLAT: AMANIDA DE PATATA
Ingredients: Patata, tonyina, blat de moro, olives, tomàquet, pastanaga natural i vinagreta.
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM ARREBOSSATS.
Ingredients: Carn de Llom, pernil amb dolç, formatge emmental, llet, pa ratllat.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctis
Complements: Pa rodó; Aigua embotellada; Fruita.
Cuina: Mireia.
Monitoratge: Ursula i Teresa
Menjant:
Ingredients: Patata, tonyina, blat de moro, olives, tomàquet, pastanaga natural i vinagreta.
2on PLAT: LLIBRETS DE LLOM ARREBOSSATS.
Ingredients: Carn de Llom, pernil amb dolç, formatge emmental, llet, pa ratllat.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Làctis
Complements: Pa rodó; Aigua embotellada; Fruita.
Cuina: Mireia.
Monitoratge: Ursula i Teresa
Menjant:
martes, 30 de junio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DIMARTS
1er PLAT: MACARRONS A LA BOLOGNESA.
Ingredients: Pasta macarrons, carn de vedella, salsa de tomàquet fresc, orenga.
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR.
Ingredients: Peix Panga, tomàquet concase.
POSTRES: MECEDONIA.
Ingredients: Meló, Sindia, Mandarina.
Complements: Pa rodó; Aigua embotellada, Fruita.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: URSULA i TERESA
Ingredients: Pasta macarrons, carn de vedella, salsa de tomàquet fresc, orenga.
2on PLAT: PANGA A LA MENIEUR.
Ingredients: Peix Panga, tomàquet concase.
POSTRES: MECEDONIA.
Ingredients: Meló, Sindia, Mandarina.
Complements: Pa rodó; Aigua embotellada, Fruita.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: URSULA i TERESA
Etiquetas:
Menú d'estiu
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
lunes, 29 de junio de 2015
MENÚ D'ESTIU: DILLUNS
PLAT COMBINAT D'ESTIU: ENSALADILLA RUSSA AMB TONYINA I CROQUETES DE POLLASTRE.
Ingredients:Ensaladilla russa, tonyina, ou d'ur, olives, maionesa. Picos de pa. croquetes de pollastre amb coctel de patates.
POSTRES: FLAM D'OU AMB NATA
Ingredients: Flam d'ou al bany maria, nata
Complements: Pa rodó; aligua embotellada, fruita.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: URSULA i TERESA
Ingredients:Ensaladilla russa, tonyina, ou d'ur, olives, maionesa. Picos de pa. croquetes de pollastre amb coctel de patates.
POSTRES: FLAM D'OU AMB NATA
Ingredients: Flam d'ou al bany maria, nata
Complements: Pa rodó; aligua embotellada, fruita.
Cuina: MIREIA
Monitoratge: URSULA i TERESA
Etiquetas:
Menú d'estiu
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
Suscribirse a:
Entradas (Atom)