1er PLAT: CIGRONS ESTOFATS AMB PASTANAGA
Ingredients: Cigrons, pastanaga
2on PLAT: FILET DE LLUÇ AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Lluç, pastanaga i tomàquets.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera
Complements: Pa, aigua embotellada, fruita del temps.
El menú de la popa, és el blog del menú de l'escola de Castellcir;
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
és per fer un seguiment on-line de tots els menús de la setmana.
miércoles, 22 de abril de 2015
martes, 21 de abril de 2015
EL MENÚ DEL DIMARTS
1er PLAT: MACARRONS GRATINATS AMB FORMATGE.
Ingredients: Pasta macarrons, formatge.
2on PLAT: POLLASTRE ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de pollastre, enciam, tomàquet, olives.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan.
Ingredients: Pasta macarrons, formatge.
2on PLAT: POLLASTRE ARREBOSSAT AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: carn de pollastre, enciam, tomàquet, olives.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Plàtan.
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
lunes, 20 de abril de 2015
EL MENÚ DEL DILLUNS
1er PLAT: ENSALADILLA DE VERDURES.
Ingredients: Verduretes.
2on PLAT: ESCALOPA DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de vedella, encima, pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma
Complements: Pa, aigua embotellada, maionesa
Ingredients: Verduretes.
2on PLAT: ESCALOPA DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de vedella, encima, pastanaga.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Poma
Complements: Pa, aigua embotellada, maionesa
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
jueves, 16 de abril de 2015
EL MENÚ DEL DIJOUS
1er PLAT: AMANIDA VERDA
Ingredients: enciam, olives verdes, tomàquet.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Masa de pizza, tres formatges, pernil amb dolç.
POSTRES:FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera
Ingredients: enciam, olives verdes, tomàquet.
2on PLAT: PIZZA NAPOLITANA
Ingredients: Masa de pizza, tres formatges, pernil amb dolç.
POSTRES:FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Pera
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
miércoles, 15 de abril de 2015
EL MENÚ DEL DIMECRES
1er PLAT: ARRÒS BLANC AMB SALSA DE TOMÀQUET.
Ingredients: Arròs blanc, salsa de tomàquet fresc.
2on PLAT: BASTONETS DE LLUÇ AMB ENCIAM I OLIVES.
Ingredients: Lluç, enciam, olives verdes.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Taronja
Complements: Pa i Aigua embotellada
Ingredients: Arròs blanc, salsa de tomàquet fresc.
2on PLAT: BASTONETS DE LLUÇ AMB ENCIAM I OLIVES.
Ingredients: Lluç, enciam, olives verdes.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients: Taronja
Complements: Pa i Aigua embotellada
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
martes, 14 de abril de 2015
EL MENÚ DEL DIMARTS
1er PLAT: COLIFLOR AMB PATATA.
Ingredients: Coliflor, patata bullida.
2on PLAT: PETXUGA DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de pollastre, enciam, olives i blat de moro.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Lactis
Complements: Pa i Aigua embotellada
Ingredients: Coliflor, patata bullida.
2on PLAT: PETXUGA DE POLLASTRE A LA PLANXA AMB GUARNICIÓ.
Ingredients: Carn de pollastre, enciam, olives i blat de moro.
POSTRES: IOGURT NATURAL
Ingredients: Lactis
Complements: Pa i Aigua embotellada
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
lunes, 13 de abril de 2015
EL MENÚ DEL DILLUNS
1er PLAT: SOPA DE GALETS.
Ingredients: Caldo de pollastre, galets.
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: Carn de vedella, tomàquet amanit.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients:Poma
Complements: Pa i Aigua embotellada
Ingredients: Caldo de pollastre, galets.
2on PLAT: HAMBURGUESA DE VEDELLA AMB GUARNICIÓ
Ingredients: Carn de vedella, tomàquet amanit.
POSTRES: FRUITA DEL TEMPS.
Ingredients:Poma
Complements: Pa i Aigua embotellada
Etiquetas:
Menú del Dia
Ubicación:
Castellcir, Barcelona, España
Suscribirse a:
Entradas (Atom)